Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλειστικό: Πού βρίσκονταν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Ομόνοιας
Life
| 2018-10-17 15:04:00

Αποκλειστικό: Πού βρίσκονταν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Ομόνοιας

Αποκλειστικό: Πού βρίσκονταν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Ομόνοιας

«Ακόμη και αν προλάβαιναν να μεταβούν στο σημείο, τι θα έκαναν; Το πιθανότερο είναι πως θα δέχονταν και εκείνοι μολότοφ και πέτρες».

 

Σε στατική φύλαξη στην πρεσβεία της Αυστραλίας, στου Φιλοπάππου και σε έκθεση βιβλίου στην οδό Σταδίου βρίσκονταν, μεταξύ άλλων σημείων, οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ τη στιγμή της επίθεσης των κουκουλοφορων στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών και τον εμπρησμό υπηρεσιακών οχημάτων αλλά και οχημάτων ιδιωτών. 

Το πρώτο σήμα γα την επίθεση διαβιβάστηκε στις 20:40, ενώ η πρώτη ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έφτασε στο σημείο ήταν η 104.4 που βρισκόταν στην πλατεία Καραΐσκάκη.

Η ομάδα 101.4 βρισκόταν σε στατική φύλαξη στην πρεσβεία της Αυστραλίας στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη, η 102.2 λόγω τουριστικής περιόδου βρισκόταν στο λόφο του Φιλοπάππου, ενώ η 102.4 βρισκόταν στη συμβολή των οδών Καπνικαρέα και Ερμού, έχοντας λίγα μόλις λεπτά από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκαν από τα μέτρα της έκθεσης βιβλίου στην οδο Σταδίου.

Μια ακόμη ομάδα ΔΙ.ΑΣ, η 106.3 κινούνταν στη συμβολή των οδών Μελετίου και Πατησίων. Αστυνομικές πήγες επισημαίνουν στο Newpost, «ακόμη και αν προλάβαιναν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ να μεταβούν στο σημείο τι θα έκαναν; Το πιθανότερο είναι πως θα δέχονταν και εκείνοι μολότοφ και πέτρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags