Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση: Συνελήφθη για ληστεία σε βάρος αλλοδαπών ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στη Νίκαια
Life
| 2018-10-19 13:46:00

Επιβεβαίωση: Συνελήφθη για ληστεία σε βάρος αλλοδαπών ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στη Νίκαια

Επιβεβαίωση: Συνελήφθη για ληστεία σε βάρος αλλοδαπών ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στη Νίκαια

Εξετάζεται σε ποιες ακόμα περιπτώσεις συμμετείχε ο 34χρονος αστυνομικός.

 

Στη σύλληψη του 34χρονου αστυνομικού, ο οποίος χθες βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος μέσα σε διαμέρισμα στη Νίκαια, προχώρησε η αστυνομία. 

Ύστερα από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ, ο αστυνομικός συνελήφθη, με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του newpost.gr, σύμφωνα με το οποίο ο 34χρονος ήταν μέλος σπείρας που λήστευε αλλοδαπούς.

Παράλληλα, η Αστυνομία ερευνά σε ποιες ακόμα περιπτώσεις συμμετείχε ο εν λόγω αστυνομικός, αν συμμετείχε κι άλλος αστυνομικός στη σπείρα, ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην υπόθεση της Νίκαιας.

Όπως έγραφε χθες το newpost.gr, ο 34χρονος που ξυλοκοπήθηκε αγρίως μέσα σε διαμέρισμα τα ξημερώματα της Πέμπτης και κρατήθηκε όμηρος για δυο τουλάχιστον ώρες από Πακιστανούς, που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα, νωρίτερα είχε επιχειρήσει να διαπράξει ληστεία σε βάρος τους. 

Ο αστυνομικός είναι ο οδηγός του επικεφαλής του τμήματος αθλητικής βίας της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και όπως προέκυψε ήταν μέλος σπείρας που λήστευε αλλοδαπούς που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα, μαζί με τρία ακόμη άτομα.  

Ο 34χρονος μετέβη αρχικά στο διαμέρισμα της οδού Γέμελου μαζί με τους συνεργους του, έδεσαν τους Πακιστανούς και τους έκλεψαν χρήματα και τσιγάρα. Για άγνωστο λόγο, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, αλλα οι αλλοδαποί είχαν προλάβει να λυθούν και του επιτέθηκαν με μανία. 

Η σπείρα, μέλος της οποίας φέρεται να είναι και ο 34χρονος αστυνομικός, είχε διαπράξει επτά τουλάχιστον επιθέσεις με σκοπό την ληστεία σε βάρος αλλοδαπών σε Νικαια και Ρέντη, τον τελευταίο 1,5 χρονο.

Κατά την προσφιλή τους τακτική, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φορούσαν κουκούλες full-face και απειλούσαν τα θύματά τους με πιστόλι.

Πηγή: newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags