Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύλληψη επιδειξία στο Παγκράτι - Είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!
Life
| 2018-10-22 11:03:00

Σύλληψη επιδειξία στο Παγκράτι - Είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Sportdog Team
Σύλληψη επιδειξία στο Παγκράτι - Είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!

350 αποφυλακίσεις κάθε μήνα!

 
 
 

Δήλωνε άστεγος, είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου και συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» την ώρα που επεδείκνυε ...τα γεννητικά όργανα σε περαστικούς, παιδιά και γυναίκες ! Αυτό είναι το προφίλ του 28χρονου από το Πακιστάν που προκάλεσε την οργή των κατοίκων του Παγκρατίου και συνελήφθη ως επιδειξίας. Όλα εξελίχτηκαν στην οδό Σπύρου Μερκούρη, εκεί όπου μια 58χρονη κάτοικος, αντί να παρακολουθεί τις άσεμνες ενέργειες του, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που μετά από υπόδειξη της κατοίκους τον εντόπισαν. Στην θέα των αστυνομικών, ο Πακιστανος «Σάτυρος» σταμάτησε την πράξη του και προσποιούνταν ότι δεν συμβαίνει τίποτα!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Άμεσα τον οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας Παγκρατίου και εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν με την λήψη των αποτυπωμάτων, πως ο επιδειξίας, ήταν ο Α. Χ του Νατζαμουλ και της Ραχελα, γεννημένος στις 18 Απριλίου του 1990 στο Πακιστάν. Όπως διαπιστώθηκε, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε αποφυλακιστεί προσφάτως κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευοπουλου!

Είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στις φυλακές καθώς διαπιστώθηκε πως είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών, χωρίς να διστάζει να χρησιμοποιεί σωματική βία σε βάρος των θυμάτων του.

Ο Α.Χ δήλωσε ενώπιον των αστυνομικών, άστεγος, ζώντας ουσιαστικά από χρήματα και τρόφιμα που του παρείχαν οι κάτοικοι της περιοχής του Παγκρατίου που έδειχναν την έμπρακτη συμπαράσταση τους, στον ...άστεγο αλλοδαπό.

Ο επιδειξίας εντοπίστηκε στις 18:30 το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, να αυνανίζεται στον πεζόδρομο της οδού Σπύρου Μερκούρη 20. Οι γυναίκες απομακρύνονταν τρέχοντας από το σημείο, ενώ οι μητέρες απομάκρυναν τα παιδιά τους κλείνοντας τους τα μάτια για να μην βλέπουν το σοκαριστικό θέαμα.

350 αποφυλακίσεις κάθε μήνα!

Με τον νόμο Παρασκευοπουλου έχουν αποφυλακιστεί περισσότεροι από 12.000 κρατούμενοι, καθώς κάθε μήνα τουλάχιστον 350 κρατούμενοι ...απολύονται βάσει των ευεργετικών διατάξεων του. Πολλοί δε από τους κατάδικους έχουν στο εγκληματικό τους «βιογραφικό» βαριά εγκλήματα.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης για το 2017, 320 άτομα με καταδίκες για ληστείες, αποφυλακίστηκαν, το ίδιο έγινε και με 1.137 καταδικασμένους για κλοπές, ενώ ο αριθμός των κρατουμένων που έκαναν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων και βγήκαν σε συντομότερο από το προβλεπόμενο διάστημα από τις φυλακές ενώ είχαν καταδίκες για ναρκωτικά, την ίδια περίοδο, άγγιξε τους 698. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά το τελευταίο εξάμηνο του 2015 αποφυλακίστηκαν 1.703 κρατούμενοι.

Το 2016 οι αποφυλακίσεις έφτασαν τις 4.027 ενώ πέρυσι άγγιξαν τις 4.017.σκάνδαλο Energa, Αριστείδης Φλώρος. Ο Φλώρος είχε αποφυλακιστεί καθώς κρίθηκε ανάπηρος σε ποσοστό 67%, αλλά μετά την αποφυλάκιση του, διαπιστώθηκε πως οι εξετάσεις ανήκαν σε άλλο άτομο και οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags