Facebook Pixel Sportdog.gr | Δολοφονία στη Βούλα: Ο «Αυστραλός», το μοντέλο και ο «ζωηρός» βίος του
Life
| 2018-11-01 12:05:00

Δολοφονία στη Βούλα: Ο «Αυστραλός», το μοντέλο και ο «ζωηρός» βίος του

Sportdog Team
Δολοφονία στη Βούλα: Ο «Αυστραλός», το μοντέλο και ο «ζωηρός» βίος του

Μια πρώτη κατάθεση έδωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντα επιχειρηματία στις Αρχές.

Ο 46χρονος δέχτηκε τέσσερις βολές από εννιάρι πιστόλι σε ωμοπλάτη, θώρακα και κοιλιά. Οταν δέχτηκε τα τρία πρώτα βλήματα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του, τύπου Smart, ωστόσο, δέχτηκε άλλη μία σφαίρα στην ωμοπλάτη και κατέληξε επί τόπου.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κατά την ώρα της εκτέλεσής του, τα δύο παιδιά του «Αυστραλού» -όπως ήταν το ψευδώνυμό του- και της συζύγου του -μοντέλου και παίκτρια τηλεπαιχνιδιού- ήταν μέσα στο σπίτι... Λίγα λεπτά μετά το συμβάν έφτασε στο σημείο κι ο πατέρας του θανόντα, με τους αστυνομικούς να του ανακοινώνουν το δυσάρεστο συμβάν.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο, σε πρώτη φάση, δεν έχει βρεθεί διασύνδεση με την ενέδρα που έστησαν άγνωστοι στον Πειραιά στον 38χρονο άνθρωπο της νύχτας, που γλίτωσε ως εκ θαύματος, καθώς κόλλησε το Καλάσνικοφ με το οποίο τον πυροβόλησαν οι δράστες και δεν κατάφεραν να τον «αποτελειώσουν».

Η αστυνομία ζήτησε πληροφορίες από την σύζυγο για το αν ο 46χρονος είχε προσωπικές διαφορές οικονομικές ή άλλου τύπου με κάποιον που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την δολοφονία του.

Είχε «ζωηρό» παρελθόν στην Αυστραλία

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κι από την Αυστραλία, καθώς ο δολοφονηθέντας είχε αφενός αυστραλιανή υπηκοότητα, αφετέρου είχε απασχολήσει τις εκεί Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Εν κατακλείδι, δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα κίνητρα του δολοφόνου και το αν συνδέεται με την ενέδρα στον Πειραιά ή αν ήταν απλά συγκυριακό το γεγονός ότι έγινε την επομένη.

Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, που παρακολουθούν εκτενώς το ρεπορτάζ, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005 και είχε φυλακιστεί για δυο χρόνια και τρεις μήνες. Μάλιστα οι αυστραλιανές αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για φυγοδικία, ενώ είχαν κατασχέσει και περιουσιακά του στοιχεία στην χώρα.

Ο «Αυστραλός» είχε... διεθνή φήμη, καθώς το 2010 η Daily Telegraph είχε κάνει εκτενή αναφορά σ' έναν άγριο καυγά στα VIP τραπέζια του Paradise στη Μύκονο όπου σε event του dj Eric Morillo ο δολοφονηθέντας κι ένας Λιβανέζος πρώην συνέταιρός του, έπαιξαν άγριο ξύλο σηκώνοντας το μαγαζί στο πόδι.

Οι αυστραλιανές αρχές, αναφέρουν ότι η οικογένεια Ιμπραχίμ, η οποία το 2012 είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας του 46χρονου, καθώς τον θεωρούσαν ως έναν εκ των υπευθύνων για την δολοφονία του Φαντί Ιμπραχίμ.

Γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητές του στο Σίδνεϊ αναφέρεται κι ως πρώην σύντροφος της «βασίλισσας της νύχτας» Ρόξι Γιατσένκο, με την οποία είχε θυελλώδη σχέση, τριετούς διάρκειας, που είχε απασχολήσει πολλάκις τις lifestyle στήλες. Η σχέση τους είχε άδοξο φινάλε, όταν εκείνος μπήκε στην φυλακή για ναρκωτικά το 2005.

Η οικογένεια του 46χρονου είναι γνωστή στις αυστραλιανές αρχές αφού το 2011 ο 82χρονος πατέρας του 46χρονου, είχε κατηγορηθεί για κατοχή 25 κιλών λαδιού αμφεταμίνης, από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 12,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύζυγος-μοντέλο

Η σύζυγος-μοντέλο του 46χρονου, που έχει Ελληνα πατέρα και Ουκρανή μητέρα, έχει σαρώσει τους τίτλους ομορφιάς, κατακτώντας τίτλους σε καλλιστεία και διεθνείς διαγωνισμούς. Η εν λόγω κυρία, πρωταγωνιστεί σε fashion reality, ενώ από τον γάμο της με τον σύζυγό της, απέκτησε δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Είχε αποτραβηχτεί

Ο 46χρονος, όσα ρίσκα -επιχειρηματικά και μη- είχε πάρει, τα άφησε πίσω του και τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί με εταιρίες security και καθαριότητας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νέα επιχείρησή του με έδρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, θα έκανε εγκαίνια χθες το βράδυ.

Πηγή: Έθνος

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags