Facebook Pixel "Ναι, ρώτησε για Ακαλέ ο Κοβάσεβιτς"
Life
| 2011-09-03 16:35:00

"Ναι, ρώτησε για Ακαλέ ο Κοβάσεβιτς"

"Ναι, ρώτησε για Ακαλέ ο Κοβάσεβιτς"

Ο μάνατζερ του Κανγκά Ακαλέ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr οτι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει κάνει μια διευρενητική κρούση για τον παίκτη.

«Από τον Ολυμπιακό υπήρχε ενδιαφέρον πριν από περίπου τρεις μήνες αλλά μετά εξασθένησε και δεν ήρθε κάποια πρόταση» σχολίασε αρχικά ο Ουμούρι για το φλερτ του παίκτη με την ελληνική ομάδα και στη συνέχεια σχολίασε για τις νέες εξελίξεις: «Πρόσφατα όμως ο Κοβάσεβιτς θέλησε να μάθει για τον παίκτη και φαίνεται πως υπήρξε εκ νέου ενδιαφέρον. Ήμασταν σε επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες. Ακόμα, όμως, δεν έχουμε δεχτεί καμία επίσημη κρούση και περιμένουμε».

Μάλιστα, ο Γάλλος ατζέντης του, αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιθυμία του Ακαλέ να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». «Θα ήθελε σίγουρα να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Αν ερχόταν μία επίσημη πρόταση θα ερχόταν ευχαρίστως στην ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά και τέλος μίλησε για τους... ανταγωνιστές των Πειραιωτών. «Υπάρχουν πάντως και άλλες προτάσεις για τον παίκτη, με κυριότερη προσφορά από ρωσικη ομάδα. Θα δούμε τα δεδομένα και θα κρίνουμε. Περιμένουμε την κίνηση του Ολυμπιακού» κατέληξε ο Ουμούρι.

Προς το παρόν πάντως στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας έπειτα από την πώληση του Ριέρα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί το αν θα γίνει κρούση για τον Ακαλέ ή οποιονδήποτε άλλο από τους υποψήφιους στόχους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags