07/11/18 - 13:15

Κόλαση στα σύνορα με τη σορό του Κατσίφα - Αστακός η περιοχή

Το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του ομογενενή που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών.  

Κόλαση στα σύνορα με τη σορό του Κατσίφα - Αστακός η περιοχή
908views 0shares

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να κατακλύσουν αύριο, Πέμπτη, το χωριό Βουλιαράτες, για την κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. 

Τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, με τις Αρχές των δύο χωρών να έχουν λάβει ειδικά μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθούν βίαια γεγονότα. Μάλιστα, σημειώνεται πως έχουν ναυλωθεί δεκάδες πούλμαν, καθώς έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραστούν στην κηδεία του Κατσίφα πολλοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα ταφεί με στρατιωτικά ρούχα. 

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του ομογενή παρέλαβε τη σορό του σήμερα τα ξημερώματα από το νεκροτομείο Τιράνων, μέσα σε πολύ φορτισμένο κλίμα, δέκα ημέρες μετά τον θάνατό του.

Η εισαγγελία Τιράνων, ύστερα από την παρέμβαση της αλβανικής προεδρίας, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας η οποία ζει δραματικές στιγμές. Η σορός στις 6.00 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετών στην Δερβιτσάνη και αναμένεται να μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.

Η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στις 13:00 τοπική ώρα, ενώ στο χωριό έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ