Facebook Pixel Συγχαρητήρια Μπιτσαξή
Life
| 2011-09-05 14:21:00

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή

Συγχαρητήριες εποστολές προς την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, για τις επιτυχίες που είχαν, απέστειλε ο Πάνος Μπιτσαξής.

Προς την ΕΚΟΦΝΣ αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών μας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έγινε στο Μπλεντ της Σλοβενίας. Σας εκφράζω, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτσίδου στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και του ασημένιου από τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Χρήστου και Στέργιο Παπαχρήστο στην τετράκωπο ανδρών. Ξεχωριστή χαρά μας δίνει το γεγονός της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και των Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και Αποστόλη και Νίκου Γκουντούλα στη δίκωπο άνευ ανδρών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων η Ελλάδα θα πάρει μέρος με τέσσερα ελληνικά πληρώματα. Οι αθλητές μας έγιναν πρεσβευτές της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα και απέδειξαν ότι η πατρίδα μας παρά τις δύσκολες συγκυρίες μπορεί να είναι ψηλά».

Προς την ΚΟΕ αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών στο Βόλο. Η συστηματική προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών αλλά και η αμέριστη συμπαράσταση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας απέδωσαν τους καρπούς τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags