Facebook Pixel «Θέλουμε να παίξουμε μπάλα»!
Life
| 2011-09-05 16:55:00

«Θέλουμε να παίξουμε μπάλα»!

«Θέλουμε να παίξουμε μπάλα»!

Την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League ζήτησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να παίξει μπάλα!

Ο κ. Μποτσιβάλης αναφέρθηκε στο ματς: «Η ομάδα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει αγωνιστικά, όταν της δοθεί η ευκαιρία. Έδειξε πολύ καλή εικόνα στο σημερινό παιχνίδι».

Για το αν θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην προσεχή βδομάδα: «Θεωρώ ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει το έγγραφο της FIFA. Μπορεί να πιέσει την κατάσταση πριν τις 13 Σεπτέμβρη. Έγιναν λάθη εκατέρωθεν, τα οποία όμως διορθώσαμε. Δεν θέλουμε να μπλοκάρουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε το πιστοποιητικό για να παίξουμε μπάλα.

Από την άλλη δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Χάβι Γκραθία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό κόντρα στους Φαίακες σχολίασε: «Δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και παρόλα αυτά παίξαμε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε μπάλα, είχαμε πολλές πάσες και πετύχαμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος αμυνθήκαμε λόγω των αλλαγών του αντιπάλου, αλλά και των δικών μας. Περιμένουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σύνολο των παικτών».

Για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του: «Δεν ξέρω πως ένιωθαν πέρυσι, νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να μιλώ εγώ για αυτούς. Δείχνουν ότι είναι επαγγελματίες από τη θέληση που έχουν και ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να βρείτε τέτοιους σε άλλη ομάδα»!

Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags