20/12/10 - 19:37

«Κουκούλωμα» με τις μαντίλες!

Ο δικηγόρος Μάκης Στάμος, που έπαιξε ρόλο στη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΟΚ από τους Γούμενο-Παγώνη στην «ομάδα Ζαγοράκη», καταγγέλλει τον νυν πρόεδρο για μη διαφάνεια στην υπόθεση με τους Άραβες.

«Κουκούλωμα» με τις μαντίλες!
29.503views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

«Δεν υπάρχει διαφάνεια. Δεν μπορεί ο Ζαγοράκης να διαπραγματεύεται ως πρόεδρος προσωρινής διοίκησης μία τέτοια υπόθεση. Δεν έχει νομικά το δικαίωμα. Δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητές του να διαπραγματεύεται με έναν υποψήφιο ιδιοκτήτη», ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και συνέχισε: «Πρέπει άμεσα να παραδώσει τα ηνία της διαπραγμάτευσης στον Κατσαρή. Μόνο εκείνος έχει τέτοιο δικαίωμα».

Μάλιστα, εξέφρασε και κάποιους προβληματισμούς σχετικά με το οικονομικό υπόβαθρο των υποψήφιων επενδυτών: «Αφού αυτοί οι Άραβες έχουν τόσα χρήματα γιατί δεν καλύπτουν την αύξηση κεφαλαίου στο σύνολό της; Γιατί δεν βάζουν 17 εκατομμύρια ευρώ; Θυμίζω βέβαια ότι οι μετοχές αυτέ της ΠΑΕ, που πήγαν από τον κύριο Γούμενο στο, Βεζυρτζή και τους υπόλοιπους, έγιναν με την προϋπόθεση ότι κάποια στιγμή θα καταλήξουν σε καλά χέρια. Είναι στον αέρα αυτές οι μετοχές..».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ