Facebook Pixel "Θα πρέπει να προστατευτούμε από τους εκβιαστές και τα λαμόγια"
Life
| 2011-09-05 20:42:00

"Θα πρέπει να προστατευτούμε από τους εκβιαστές και τα λαμόγια"

"Θα πρέπει να προστατευτούμε από τους εκβιαστές και τα λαμόγια"

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία διακίωσε τον Αστέρα και έκρινε ως απαράδεκτη την επανασυζήτηση του θέματος Αστέρας-Ηρακλής, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τα όσα πέρασε η ομάδα το τελευταίο διάστημα αλλά και την επόμενη μέρα, μετά την οριστική παραμονή στη Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Καϋμενάκη στο arcadia-sports

-Πώς αισθάνεστε μετά τη νέα δικαίωση του Αστέρα;
"Μετά από μεγάλες προσπάθειες και αγώνα τελικά η ομάδα δικαιώθηκε για 4η φορά, κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Εκεί δηλαδή που υπάρχουν 2 βαθμοί δικαιοσύνης, η δική μας ομάδα να χρειάζεται 4!"

-Πόσο δύσκολες ήταν οι μέρες μετά την άρον-άρον επιστροφή της ομάδας από το Αγρίνιο;
"Για να φτάσουμε στην τελική δικαίωση περάσαμε από πολλές στενοχώριες και δυσκολίες διότι παρότι το δίκιο ήταν με το μέρος μας, η δύναμη ήταν με άλλους που ήθελαν να εξυπηρετήσουν άνομα συμφέροντα. Οι δικαστές όμως, παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν, στάθηκαν στο ύψος τους και απέδωσαν δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα μας να έχει πάρει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του δευτεροβάθμιου Εφετείου από την 1η Ιουνίου, να προχωράμε σε σχεδιασμό και έξοδα για συμμετοχή στην Α Εθνική και στις 20 Αυγούστου ο δικηγόρος του Κομπότη κ. Σφυρής και οι προστάτες τους να ανατρέπουν μια ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση. Ο νοών νοείτο… Μετά στη χώρα μας ψάχνουν για επενδυτές…"

-Ποια είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα της Αρκαδίας;
"Θέλω να ευχαριστήσω το νομικό επιτελείο της ομάδας μας για τις προσπάθειες που έκαναν και τελικά δικαιωθήκαμε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι περνάει από το χέρι μας για να μην ξαναπεράσει αυτή την περιπέτεια η ομάδα μας. Από την πλευρά της όμως και η Πολιτεία θα πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθεια που ξεκίνησε για την κάθαρση σε όλους τους τομείς.

Κάποτε και εμείς θα πρέπει να προστατευτούμε από τους εκβιαστές και τα λαμόγια που λυμαίνονται το χώρο και τον βρωμίζουν. Μόνοι μας εμείς, όσο καλή θέληση και να έχουμε, ΔΕΝ μπορούμε να εξυγιάνουμε τον χώρο. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε άτιμος εξυπηρετώντας ίδια ή άλλων συμφέροντα χωρίς το παραμικρό στοιχείο να βγαίνει και να λασπώνει αθώους χωρίς τον παραμικρό φόβο τιμωρίας από το κράτος".

-Η απόφαση τελικά ήταν δίκαιη;
"Πέρα ως πέρα. Όταν μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας παρανόμως ενδυναμώνεται τότε αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων της ίδιας κατηγορίας. Όταν οι παράνομοι πλαστογράφοι αποκαλύπτονται τι ποιο φυσικό η ομάδα αυτή να τιμωρείται και σε περίπτωση που η τιμωρία αποφέρει υποβιβασμό η ομάδα της ίδιας κατηγορίας να σώζεται διότι η ομάδα αυτή είχε υποστεί συνέπειες παρανομιών".

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags