20/01/11 - 19:07

Τι του κάνατε του ανθρώπου ρε…; (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοστημένη πλάκα αποδείχτηκε η ύπαρξη ανήλικης, εξώγαμης κόρης του ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη στο απόψινό "Πάμε Πακέτο", της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Τι του κάνατε του ανθρώπου ρε…; (ΒΙΝΤΕΟ)
46.584views 0shares

Μπορεί το καταιγιστικό τρέιλερ να μας προδιαθέτει για την ύπαρξη ανήλικης κόρης που αγνοούσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, αλλά αποδυκνείεται άνθρακας ο θησαυρός...

Την ημέρα των γυρισμάτων ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν από πολύ νωρίς στο στούντιο της εκπομπής. Απορημένος ρωτούσε ακόμα και τους τεχνικούς αν γνωρίζουν τι «πακέτο» επρόκειτο να παραλάβει. Το μυαλό του δεν πήγαινε πουθενά, παρά μόνο στην αδερφή του, που μένει στον Καναδά. Λίγη ώρα αργότερα έβλεπε από την άλλη μεριά του τοίχου ένα ανήλικο κορίτσι να του λέει: "Γεια σου μπαμπά" και να του αποδυκνύει με έγγραφα και τεστ DNA πως είναι το παιδί του.

Εκείνος "έφαγε χοντρό πακέτο", "τα είδε όλα", όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο τρέιλερ της εκπομπής. Εξαιρετικά αμήχανος αλλά ψύχραιμος προσπαθούσε να καταλάβει τι του είχε συμβεί, μέχρι που στο πλατό εμφανίστηκαν οι συμπρωταγωνιστές του από την παράσταση «Δεν ακούω, δεν μιλάω, δεν βλέπω», Σπύρος Πούλης και Σπύρος Σπαντίδας αποκαλύπτοντάς του ότι πρόκειται για φάρσα. Και εκεί όπως θα δούμε έγινε το «Έλα να δεις».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ