Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικές περιγραφές για τον θάνατο της μικρής Άννυ
Life
| 2018-12-06 15:40:00

Συγκλονιστικές περιγραφές για τον θάνατο της μικρής Άννυ

Sportdog Team
Συγκλονιστικές περιγραφές για τον θάνατο της μικρής Άννυ

Σοκάρουν όσα ακούγονται για το μαρτυρικό θάνατο της 4χρονης.

 

Συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές που έγιναν μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για το μαρτυρικό θάνατο η 4χρονη Άνν, καθώς οι δικαστές μέσα από μαρτυρίες ειδικών επιχείρησαν την αποκωδικοποίηση των δειγμάτων που συγκέντρωσε το CSI της Αστυνομίας από το σπίτι - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα όπου βρήκε τι θάνατο η ανήλικη.

Τα ίχνη του άτυχου παιδιού εξαφανίστηκαν πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια με τον πατέρα του να ομολογεί ότι την τεμάχισε και την πέταξε για να μην μπορέσουν να την εντοπίσουν οι αρχές.

Παρ΄ όλα αυτά, η πιπίλα της μικρής ήταν η "πηγή" για τα εργαστήρια της Αστυνομίας για να εντοπίσουν το DNA ώστε στη συνέχεια να υπάρξει σύγκριση με τα δείγματα αίματος που βρέθηκαν διάσπαρτα στο διαμέρισμα .

«Όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο παίρνουμε προσωπικά αντικείμενα. Στην περίπτωση της Άννυ είχαμε συλλέξει την πιπίλα. Για να επιβεβαιώσουμε το κληρονομικά συμβατό εξετάσαμε τους δυο γονείς . Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι το DNA στην πιπίλα ήταν του παιδιού» ανέφερε στην κατάθεση του ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, μάρτυρας κατέθεσε ότι στο διαμέρισμα είχε καθαριστεί και χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. Παρ΄ όλα αυτά, ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που, σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας της την τεμάχισε.

Πάντως, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό. "Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω" είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lawandorder.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags