Facebook Pixel "Άλλα περιμέναμε από τον Μαθία..."
Life
| 2011-09-06 20:46:00

"Άλλα περιμέναμε από τον Μαθία..."

"Άλλα περιμέναμε από τον Μαθία..."

Στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν για το θέμα της αποχώρησης του Εντουάρντο Μαθία πως άλλα πράγματα περίμεναν να δουν από τον Ισπανό. Πράγματα που δεν είδαν στην θητεία του στο λιμάνι.

Όπως τόνιζαν σχετικά άνθρωποι του Ολυμπιακού «εμείς άλλα περιμέναμε από τον Μαθία... Ήρθε με περγαμηνές στην ομάδα και προσδοκούσαμε να δούμε άλλα πράγματα, από αυτά που είδαμε». Παράγοντες των Πειραιωτών υπογράμμιζαν πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο Εντουάρντο Μαθία, ωστόσο συμπλήρωναν πως δεν κατάφερε να κάνει αυτά που του είχαν ανατεθεί να φέρει εις πέρας.

Με άλλα λόγια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε υψηλές προσδοκίες από την ατζέντα, τις γνωριμίες αλλά και τις γνώσεις του Εντουάρντο Μαθία. Ωστόσο στην πορεία διαπιστώθηκε πως ο Ισπανός δεν τους προσέφερε αυτά τα οποία ανέμεναν και έτσι ήρθαν οι τίτλοι... τέλους.

Μάλιστα η απόφαση για το... διαζύγιο των δύο πλευρών είχε ληφθεί από την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας από τα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο αποφασίστηκε να δοθεί μία μικρή πίστωση χρόνου στον Μαθία, μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags