Facebook Pixel "Εδώ βρέχει περισσότερο"!
Life
| 2011-09-07 17:20:00

"Εδώ βρέχει περισσότερο"!

"Εδώ βρέχει περισσότερο"!

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Μπρόντμπι έκανε την Τετάρτη ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του, τονίζοντας ότι αυτή έγινε με τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στον... καιρό της Δανίας.

«Μπορεί να υπέγραψα δύο χρόνια, αλλά όσο είμαι σε φόρμα σκοπεύω να παραμείνω εδώ. Θα είναι δύσκολη χρονιά αλλά σκοπεύω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Το συμβόλαιό μου είναι για δύο χρόνια, αλλά δεν θα τελειώσει εκεί. Όσο είμαι χαρούμενος να παίζω ποδόσφαιρο και όσο είμαι σε φόρμα θα αγωνίζομαι εδώ. Δεν με αγχώνει η μεγάλη πίεση που υπάρχει προς το πρόσωπό μου, καθώς περιμένουν πολλά από εμένα» δήλωσε αρχικά ο Δανός μεσοεπιθετικός.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του, χωρίς να ξεχάσει τον Ολυμπιακό: «Έλαβα την έγκριση του Ολυμπιακού, μεταπήδησα στη Μπρόντμπι και αγωνίστηκα απέναντι στη Νορβηγία. Όλα πάνε καλά. Από τις προτάσεις που είχα, της Μπρόντμπι ήταν η πιο αξιόλογη για μένα. Αποτελεί ουσιαστικά μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι κάθε μέρα σε ένα ηλιόλουστο μέρος. Εδώ σίγουρα βρέχει περισσότερο από την Αθήνα αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα. Χρειάζεσαι πίεση και κίνητρα όταν έχει φιλοδοξίες».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags