Facebook Pixel Τις είχε φάει και αυτός…
Life
| 2011-01-20 23:18:00

Τις είχε φάει και αυτός…

Τις είχε φάει και αυτός…

Ο Κύρος Βασσάρας ο οποίος είχε πέσει παλαιότερα θύμα επίθεσης εξέφρασε την ανησυχία του για το συμβάν με τον Σιδηρόπουλο.

«Είναι ανησυχητικό και δεν βλέπω να γίνονται κινήσεις ή έστω να υπάρχει κάποιος προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον. Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σιδηρόπουλου είδα μια διστακτική αντίδραση από την πλευρά της αστυνομίας… Από την άλλη βέβαια βλέπουμε γενικώς ότι δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο που να μην παρατηρηθεί κάποιο επεισόδιο βίας», τόνισε αρχικά ο Έλληνας αρχιδιαιτητής και πρόσθεσε:

«Όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην πρόληψή τέτοιων συμβάντων. Τι να πω εγώ στα σεμινάρια όταν ταυτόχρονα συμβαίνουν όλα αυτά; Υπάρχει μία νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Ολόκληρα επαγγέλματα στηρίζονται στο ποδόσφαιρο και ο διαιτητής είναι αυτός που έχει την μικρότερη υποστήριξη».

Όσον αφορά τη γενίκευση της βίας πρότεινε τη λύση της αποχώρησης των ομάδων από το γήπεδο σε περίπτωση επεισοδίων: «Σε συζήτηση που έγινε με τους παίκτες, αν αυτοί πουν ότι αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής δεν έχει πρόβλημα να διακόψει το ματς. Οι κανονισμοί υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται. Πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, να παρθούν αποφάσεις και όλοι να εμπλακούν σε αυτό. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, θα τελειώσει το ποδόσφαιρό μας, θα τελειώσουμε σαν χώρα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags