Facebook Pixel "Πάντα κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε"
Life
| 2011-09-11 17:05:00

"Πάντα κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε"

"Πάντα κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε"

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος του ΟΦΗ είναι πάντα η κατάκτηση της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τoν Ατρόμητο: «Στο παιχνίδι αυτό είχαμε πει να έχουμε ετοιμότητα. Είχαμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας και στην τρίτη είχαμε το ματς και θέλαμε να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω τα καταφέραμε».

Για την καλή εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Oλυμπιακό: «Εμείς δεν επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του ο Oλυμπιακός. Ο Oλυμπιακός, έχει ξεφύγει, είναι μια ταχύτητα παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι και εγώ αν ήμουν παίκτης ενόψει ενός παιχνιδιού Champions League θα ήμουν πιο προσεκτικός και θα φυλαγόμουνα, έτσι λίγο χαλάρωσαν. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μια καλή τακτική και τα καταφέραμε. Όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες, Oλυμπιακό,, Παναθηναικό και ΑΕΚ , θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι τα καινούρια παιδιά θα μπουν στην ομάδα και θα ενσωματωθούν. Yπήρχαν παίκτες που έπαιζαν μαζί για πρώτη φορά. Από τη στιγμή που θα έχουμε δυο εβδομάδες στη διάθεσή μας θα ρίξουμε το βάρος στην ομοιογένεια έτσι ώστε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του. Εμείς ετοιμαζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Κατεβαίνουμε στο γήπεδο πάντα για να κερδίζουμε. Το αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και μας κερδίσει, είναι άλλο θέμα».

Για το αν θα έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ να παίξει Τετάρτη: «Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε όποτε μας ορίσει τους αγώνες η Super League. Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Όμως όταν παίρνεις έναν πόντο, πρέπει να υπολογίζεις και τις συνθήκες που το καταφέρνεις αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags