Facebook Pixel «Μπλόκαρουν» τα χρήματα από τα τηλεοπτικά οι αδερφοί Βατσινά!
Life
| 2011-09-15 17:30:00

«Μπλόκαρουν» τα χρήματα από τα τηλεοπτικά οι αδερφοί Βατσινά!

«Μπλόκαρουν» τα χρήματα από τα τηλεοπτικά οι αδερφοί Βατσινά!

Νέος πονοκέφαλος και αρκετά μεγάλος έχουν στο κεφάλι τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ καθώς όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 οι αδερφοί Βατσινά προχώρησαν σε καταγγελία στην Σούπερ Λιγκ με αποτέλεσμα να «μπλοκάρουν» τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που δικαιούται να πάρει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο δικηγόρος των πρώην μετόχων της ομάδας έστειλαν έγγραφο στην Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με το οποίο ζητούν να μην δοθεί στον ΟΦΗ η επόμενη δόση των χρημάτων που δικαιούται να πάρει μέσα από την συμφωνία με τη ΝΟVA για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αυτή η ενέργεια από την πλευρά των αδερφών Βατσινά έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να δοθούν στον ΟΦΗ τα χρήματα ενώ με το έγγραφο που στάλθηκε στην Σούπερ Λιγκ ζητούν την κατάσχεση των χρημάτων που ισοδυναμεί με το ποσό που ζητούν (750.000 ευρώ).

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να “μπλοκάρει″ την παραπάνω διαδικασία με αίτηση ανακοπής της απόφασης και παράλληλα να αποδείξει ότι δεν έχει τηρηθεί η συμφωνία της μεταβίβασης των μετοχών από την πλευρά των αδερφών Βατσινά.

Πλέον από εδώ και στο εξής δίνεται ένα χρονικό περιθώριο διάρκειας 8 ημερών προκειμένου να βρεθεί η λύση μεταξύ του ΟΦΗ και των αδερφών Βατσινά γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο ΟΦΗ κινδυνεύει να χάσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που αποτελεί και μεγάλη πηγή εσόδων για τον σύλλογο!

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags