Facebook Pixel «Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»
Life
| 2011-09-16 21:20:00

«Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»

«Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»

Σε... πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Σερβία και την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της Εθνικής ομάδας μίλησε τηλεφωνικά από τη Λιθουανία στην «Ώρα των Πρωταθλητών» στη Nova και δήλωσε πως υπάρχει μέλλον για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Αυτά τα παιδιά έδωσαν πάνω από το 100% σε αυτό το τουρνουά. Θεωρώ πως ήμασταν πολύ διαβασμένοι. Υπάρχει πολύ μεγάλη επαφή μεταξύ των παιδιών και των συνεργατών μου για να μπορέσουμε να εξηγήσουμε πως το ματς τελικός ήταν το σημερινό. Είδαμε πολύ μεγάλες δυνάμεις όπως η Τουρκία, η Ιταλία, η Σερβία τελικά, που έμειναν εκτός προολυμπιακού τουρνουά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα στο τουρνουά είδαμε πως όλη η ομάδα απέκτησε εμπειρίες, έγινε καλύτερη και έμαθε. Υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Το ταλέντο θα αξιοποιηθεί.

Σήμερα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας σε σχέση με τους Γάλλους, που ήταν πολύ πιο αθλητική. Δημιουργήσαμε μια πολύ μεγάλη διαφορά από την αρχή και χτυπήσαμε εκεί που πονούσαν. Πρέπει λίγο να χαρούμε μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, enjoy the moment που λένε και οι Αμερικάνοι.  Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει όσο πιο δυνατή γίνεται. Εγώ νιώθω πως εάν δουλεύουμε και εάν δεν έχουμε ατυχίες θα είμαστε αυτοί που πρέπει",
είπε, μεταξύ άλλων, ο Ζούρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags