22/01/11 - 10:28

Χαμός στο Big Brother! (BINTEO)

O Γιάννης Φουκάκης προσπάθησε να αποχωρήσει και παραβίασε έναν βασικό κανόνα. Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για την παραμονή του στο Big Brother. Τι ψήφισαν;

Χαμός στο Big Brother! (BINTEO)
32.105views 0shares

Μύλος έγιναν στο Big Brother καθώς ο Γιάννης Φουκάκης στην προσπάθεια του να αποχωρήσει από το παιχνίδι παραβίασε έναν βασικό κανόνα: πέρασε την πόρτα και ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της παραγωγής. Ο Big Brother κάλεσε τους συμπαίκτες του, Αντώνη, Ηλία, Στέλλα και Εβελίνα να ψηφίσουν αν πρέπει να παραμείνει στο σπίτι ή να αποβληθεί.

Η ψηφοφορία είχε ένα ιδιαίτερο σημείο. Ακόμα και αν ένας ήθελε να φύγει ο Γιάννης, τότε ο Φουκάκης έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η ευκαιρία που δόθηκε στους παίχτες του BB ήταν μοναδική, καθώς με μια τους μόνο κίνηση μπορούσαν να ξεφορτωθούν έναν από τους σημαντικότερους διεκδικητές της θέσης του νικητή του Βig Brother.

Όπως αναμενόταν, Αντώνης, Ηλίας και Στέλλα ψήφισαν να παραμείνει ο Γιάννης. Τι έκανε όμως η Εβελίνα; H Εβελίνα είναι γνωστό οτι ψηφίζει με στρατηγική και γι’ αυτό πολλοί πιστεύουν οτι δεν θα δίσταζε να «καρατομήσει» τον Γιάννη Φουκάκη, με τον οποίο άλλωστε δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Όμως ξέρει οτι μια τέτοια κίνηση θα έφερνε εναντίον της ένα πολύ μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Οπότε… η συνέχεια στις οθόνες μας!

Δείτε το βίντεο με τις εξελίξεις:

Πηγή: fimes.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ