Facebook Pixel Αυτόν τον παίκτη παίρνει; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-09-22 21:45:00

Αυτόν τον παίκτη παίρνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόν τον παίκτη παίρνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σκοπιανός Πέρο Άντιτς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο βίντεο που ανακάλυψε ο σκύλος, φαίνεται πως θα προτιμούσε ...την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης!

Ο Άντιτς, ο οποίος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook αναφέρει ως εργοδότη του τον Ολυμπιακό(!), στο βίντεο αυτό πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα της FYROM τη νίκη επί της οικοδέσποινας Λιθουανίας στον προημιτελικού του Ευρωμπάσκετ.

Όλοι μαζί (και ο Άντιτς φυσικά, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο), τραγουδούν ένα άκρως εθνικιστικό σύνθημα, το οποίο αναφέρει: "Izlezi momče, pravo na terasa, pozdravi ja Gocevata rasa, krenete racete gore, naše ќe bide i solunsko pole".

Τι σημαίνει αυτό σε ελεύθερη μετάφραση; Κρατηθείτε: "Πήγαινε νεαρέ ίσια στο μπαλκόνι σου και χαιρέτησε την ράτσα του Goce, άπλωσε τα χέρια σου ψηλά, τα δικά μας θα είναι στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης"!!!

Για την ιστορία, ο Goce είναι o ιδρυτής της "Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης".

Όσον αφορά στον εθνικιστή Άντιτς, η συμπεριφορά του σίγουρα δεν συνάδει με την αθλητική του ιδιότητα, καθώς άλλο αθλητισμός και άλλο πολιτική. Άλλωστε, στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τον κατηγορήσει κανείς για ...Σκοπιανό. Αρκεί να μη μας λέει, φυσικά, ότι θα απλώσει χέρι στη Θεσσαλονίκη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags