Facebook Pixel Λουκέτο και τα κλειδιά στην Τρόικα!
Άλλα Σπορ
| 2011-09-22 23:50:00

Λουκέτο και τα κλειδιά στην Τρόικα!

Λουκέτο και τα κλειδιά στην Τρόικα!

Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε στην Ελλάδα… Σήμερα η ομοσπονδία βόλεϊ ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται το πρωτάθλημα Α1 γυναικών, ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα άλλα πρωταθλήματα, με εξαίρεση την Α1 ανδρών. Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και στο χάντμπολ. Στο πόλο ο Διαθεσόπουλος φωνάζει κάθε μέρα ότι δεν υπάρχουν λεφτά από το κράτος.

Την ίδια ώρα στο λαοφιλές ποδόσφαιρο έχει μπεί λουκέτο αξιοπιστίας, με τις διώξεις για τα στημένα να είναι καθημερινότητα και το πρωτάθλημα της super league να έχει γίνει φαρσοκωμωδία με τις ομάδες να αυξομειώνονται όλη την ώρα.

Παράλληλα, η ομοσπονδία γυμναστικής έχει ανακοινώσει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην πάει η εθνική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο στίβος έχει τεράστιο πρόβλημα και είναι έτοιμος να κατεβάσει ρολά, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ομοσπονδιών.

Κι όλα αυτά ενώ ο κόσμος αγκομαχάει κάθε μέρα για να τα βγάλει πέρα, βλέποντας τα εισοδήματά του να αφανίζονται από τα χαράτσια. Παραμιλάνε όλοι οι Έλληνες αυτή την εποχή.

Και σκεφτόμαστε το εξής. Δεν βάζουμε λουκέτο σε όλο το… μαγαζί που λέγεται Ελλάδα και να πάμε να παραδώσουμε τα κλειδιά στην Τρόικα; Γιατί μας φαίνεται ότι αυτό θέλουν, τελικά!

Ούτε καν το ποδόσφαιρο, το μπασκετάκι, τα άλλα αθλήματα μπορούμε να παρακολουθήσουμε στην Ελλάδα του 2011. Της μαυρίλας, δηλαδή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags