Facebook Pixel Sportdog.gr | ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115 "Go your own way!"
Life
| 2019-09-12 13:01:00

ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115 "Go your own way!"

Sportdog Team
ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115 "Go your own way!"

Η RIST Hellas, παρουσίασε το νέο ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο Λόφο των Νυμφών στο Θησείο, ταυτόχρονα με την παγκόσμια παρουσίαση που έγινε στη Σαγκάη και στο Παρίσι.

Το ΕΑΑ είναι ο χώρος της παρατήρησης, της έρευνας, της επιστήμης, της γνώσης και της έμπνευσης και συνδέεται άρρηκτα με το Χρόνο. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στο παρελθόν, ξεκινώντας από την Αίθουσα του Χρόνου και το μεσημβρινό τηλεσκόπιο χάρη στο οποίο μέχρι και τo 1964 ένας αστροφυσικός παρατηρητής ήταν υπεύθυνος για τον ακριβή υπολογισμό της ώρας Ελλάδος, για την οποία ενημερωνόταν όλη η επικράτεια. Στη συνέχεια ανακάλυψαν τα μυστικά του μηχανισμού των Αντικυθήρων, αντίγραφο του οποίου φιλοξενείται στο μουσείο του ΕΑΑ, ενώ η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με την παρατήρηση του Κρόνου στον νυχτερινό ουρανό από το τηλεσκόπιο Δημητρίου Δωρίδη, που βρίσκεται στο λόφο της Πνύκας και ήταν το πρώτο μεγάλο τηλεσκόπιο που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

Μετά από την παρατήρηση του σύμπαντος και των πλανητών όπως και τη σύντομη γνωριμία με τη RIST Hellas και την ORIS, οι προσκεκλημένοι οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας ταξίδεψαν μέσα στο μηχανισμό του νέου ρολογιού ανακαλύπτοντας αιωρούμενοι ανάμεσα στα γρανάζια την αρμονία της λειτουργίας του.

Η παρουσίαση του ρολογιού ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115 ολοκληρώθηκε με την φυσική αποκάλυψή του στους προσκεκλημένους, οι οποίοι είχαν τα δυνατότητα να το δοκιμάσουν στο χέρι τους και να παρατηρήσουν τα μυστικά του άψογου φινιρίσματός του μέσα από την προσωπική τους λούπα ORIS.

Η ORIS στο νέο ρολόι συγκέντρωσε όλη τη γνώση και την εμπειρία από την κατασκευή 270 μηχανισμών στα 115 χρόνια λειτουργίας της. Σχεδιάστηκε με μηχανισμό Calibre 115, πλήρως διάφανο καντράν, power reserve 10 ημερών, υποκαντράν δευτερολέπτων και την πατενταρισμένη μη γραμμική ένδειξη της ORIS για το power reserve.

Δεν είναι τυχαίο πως οι δημιουργοί του ρολογιού άφησαν ακάλυπτο κάθε στοιχείο του μηχανισμού, για να είναι εμφανής ο τρόπος που ενώνονται μεταξύ τους και συν-λειτουργούν αρμονικά. Το νέο ρολόι ORIS αναδεικνύει την πλούσια ιστορία της μάρκας από το Hölstein της Ελβετίας ενώ παράλληλα, υπόσχεται να φτιάξει τη δική του ιστορία.

‘Go Your Own Way’ είναι η φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται η ORIS και περιέχει τις βασικές αξίες της λειτουργίας της: Το πνεύμα της Ανεξαρτησίας, Δεξιοτεχνίας και της Ποιότητας.

Αξίες που χαρακτηρίζουν το νέο το κορυφαίο μοντέλο της ORIS, Big Crown Pro Pilot X Calibre 115.

Λίγα λόγια για την RIST Hellas:

Η RIST Hellas, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια έγινε αποκλειστική αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο των επώνυμων brand ORIS, GANT Time, TW Steel, Paul Hewitt, Paul Smith & Nomination, όπως και του Fossil Group για Ελλάδα με τα brand: Michael Kors, Emporio Armani, DKNY, Fossil, Skagen, Armani Exchange & Emporio Armani Swiss.

Το δίκτυο συνεργατών της RIST Hellas αποτελείται από 320 καταστήματα και πάνω από 60 e-shop, και αναπτύσσεται βασιζόμενο στην επιτυχημένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής, στα καλύτερα σημεία πώλησης, σε Ελλάδα και Κύπρο. Η RIST Hellas επενδύει συνεχώς στην αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής, επιλέγοντας βάσει κοινού οράματος ανάπτυξης, τη συνεργασία με τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα διεθνώς εμπορικά σήματα, κυρίως fashion ρολογιών, smartwatches και κοσμημάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags