Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν με φόντο την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-09-24 18:18:00

Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν με φόντο την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν με φόντο την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

Έγινε χαμός με αυτή τη φωτογραφία!

Ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς, Φτερωτός Θεός, Τζαν Γιαμάν ήρθε στην Αθήνα, επισκέφτηκε την Ακρόπολη και προφανώς αυτή τη στιγμή περίμενε για να προκαλέσει με την άσεμνη χειρονομία του!

Δεν θα μπορούσε να διαλέξει πιο άτυχη στιγμή, ή χειρότερο μέρος για να προσβάλλει με το μεσαίο του δάχτυλο σηκωμένο το πιο εμβληματικό μέρος της Αθήνας, την χώρα ολόκληρη και με φόντο την ελληνική σημαία.

Και η φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο και οργή εναντίον του νεαρού τούρκου ηθοποιού.

Δεν ξέρουμε αν η χειρονομία του Τζαν Γιαμάν έγινε με αυτόν τον σκοπό ή απευθυνόταν προσωπικά σε κάποιον από τους φωτογράφους που τον ακολουθούσαν κατά πόδας καθ' όλη την διάρκεια της παραμονή του στην χώρα μας, αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν δεν παύει να είναι μια απαράδεκτη κίνηση. Και πέφτουμε και από τα σύννεφα καθώς σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του ήταν ιδιαίτερα ευγενής και υπομονετικός με όλους, ακόμα και με τις fans που τον κυνηγούσαν λυσσαλέα παντού.

Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε το ενδεχόμενο οτι περίμενε αυτήν ακριβώς τη στιγμή για να γίνει με αυτήν την φωτογραφία "ήρωας" στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ή στο φανατισμένο κομμάτι του τουρκικού λαού, που συνήθως παθιάζονται με τέτοια περιστατικά.

Σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τον πρωταγωνιστή της σειράς "Φτερωτός Θεός" που καλό θα ήταν, αν όντως η κίνησή του ήταν εσκεμμένη, να βγάλει φτερά να πετάξει γρήγορα εκτός.

Από την πλευρά των ανθρώπων που τον έζησαν όμως από κοντά αυτά τα 24ωρα που βρέθηκε στην Αθήνα, μάθαμε πως αυτή η συγκεκριμένη κίνηση είναι πολύ χαρακτηριστική του αφού με αυτό ακριβώς το δάχτυλο ο Τζαν Γιαμάν σηκώνει τα γυαλιά του. Υπάρχουν δε, δεκάδες φωτογραφίες του σε ανύποπτο χρόνο με αυτήν την ίδια κίνηση. Κι οτι σε καμία περίπτωση δεν έγινε με σκοπό να προσβάλλει οποιονδήποτε, πόσο μάλλον την χώρα για την οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Λάθος κίνηση, λοιπόν σε λάθος στιγμή. Καλό θα ήταν βέβαια να αλλάξει δάχτυλο που σηκώνει τα γυαλιά του τουλάχιστον στις δημόσιες εμφανίσεις του. Γιατί δεν είναι δύσκολο να γίνει στραβή, όπως κι έγινε.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags