Facebook Pixel Κουλούρια… ηρακλειώτικα
Life
| 2011-01-23 20:28:00

Κουλούρια… ηρακλειώτικα

Κουλούρια… ηρακλειώτικα

Εργοτέλης και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς, όχι όμως και εντυπώσεις σε ένα ματς με πολύ κακό θέαμα, το οποίο έληξε 0-0. Χωρίς επιλογές και φρέσκες λύσεις οι Θεσσαλονικείς...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Παγκρητίου μεταξύ του Εργοτέλη και του Άρη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο, ενώ οι Κρητικοί στο δεύτερο ημίχρονο, κανείς από τους δύο όμως δεν κατάφερε να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να πετύχει κάποιο γκολ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που πραγματοποίησαν.

Ειδικά ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς στο τέλος, βρήκε μπροστά του όμως έναν υπέροχο Σηφάκη, ο οποίος κατέβασε ρολλά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, δεν είχε πολλές επιλογές και φρέσκες λύσεις, κάτι που τον ανάγκασε να πραγματοποιήσει αλλαγή στις καθυστερήσεις!


Το φιλμ του ματς

93' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

85' Φανταστική απόκρουση του Σηφάκη στην κεφαλιά του Μπούντιμιρ!

76' Ωραίος συνδυασμός Λεάλ και Μπούντιμιρ ο τελευταίος πλασαρε αλλά ο Κουλουχέρης έδιωξε την τελευταία στιγμή.

51' Εξαιρετικό σουτ από τον Τζούνιορ από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45' ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Εργοτέλης και Άρης είχαν αρκετές ευκαιρίες να προηγηθούν, ήταν αποτελεσματικοί όμως στις τελικές τους προσπάθειες με αποτέλεσμα το σκορ να παραμένει στο 0-0.

37' Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Νέτο γύρισε ωραία μέσα στην μεγάλη περιοχή για τον Πορτίγια, που έκανε το κοντρόλ, το πλασέ του όμως πέρασε ψηλά άουτ παρά το γεγονός ότι ήταν φάτσα... κάρτα με τον Δασκαλάκη.

19' Φοβερή απόκρουση του Σηφάκη σε πλασέ του Βερπακόφσκις από κοντά!

9' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Άρη. Ύστερα από ωραία αντεπίθεση, οι "κίτρινοι" της Θεσσαλονίκης άλλαξαν 2 μπαλιές στο κέντρο, ο Τόχα βρήκε τον Χαβίτο, ο οποίος σε έστειλε τη μπάλα πάνω στο Δασκαλάκη.

3' Γκολ για τον Άρη, που ακυρώθηκε από τον Τσινιάρη, ο οποίος υπέδειξε φάουλ του Φατί στον Ρουμπάκη

1' Έναρξη αγώνα

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (66' Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (91' Μπούντιμιρ), Βερπακόφσκις (66' Λεάλ)

Άρης (Γιάννης Μιχαλίτσος ): Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Τσέζαρεκ, Πορτίγια (91' Τσεζνάουσκις)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags