Facebook Pixel Οι αθώοι και ο Μάκης ο κουτσομπόλης!
Life
| 2011-09-30 18:43:00

Οι αθώοι και ο Μάκης ο κουτσομπόλης!

Οι αθώοι και ο Μάκης ο κουτσομπόλης!

Αθώοι δήλωσαν Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ στην πειθαρχική της Λίγκας. Ρέστα έδωσε ο Κούγιας, που θεώρησε υπεύθυνο για όλα τον ..."κουτσομπόλη" τον Ψωμιάδη!

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η απολογία των Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στην Πειθαρχική Επιτροπή για τις διώξεις που τους είχαν ασκηθεί σχετικά με την υπόθεση των «στημένων». Οι εκπρόσωποι και των τριών ομάδων δήλωσαν αθώωοι και έκπληκτοι για την εμπλοκή τους, ενώ μέγας υποστηρικτής της αθωότητας τους προέκυψε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας που είχε κληθεί ως μάρτυρας. Ως μάρτυρας βέβαια είχε κλητευτεί και ο Νικόλας Πατέρας, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού προτίμησε να στείλει επιστολή, στην οποία ανέφερε πως δεν είναι αυτός ο «Νίκος» με τον οποίο μιλάει ο Μάκης Ψωμιάδης στην περίφημη συνομιλία και σημείωσε πως έχει αποκαλύψει το όνομά του στον Ανακριτή.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, υποστήριξε πως έχει πλέον... κουραστεί από την άδικη εμπλοκή του στην υπόθεση μέσω... τρίτων και τόνισε, πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, δεν θα ασχολιόταν ποτέ με το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά του ο Κούγιας αναφερόμενος στην υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα και τον αγώνα Ιωνικός – ΠΑΣ, τόνισε ότι «υπάρχουν συνομιλίες του Τσακογιάννη και Κανελλάκη στις οποίες ανέφεραν ένα τηλεφώνημα με κάποιον Βαγγέλη. Αν ο Βαγγέλης είναι ο Αγγελής, είναι μάνατζερ του Χριστοβασίλη και επικίνδυνος».

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς, ο Κουράκης και οι δικηγόροι της ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως ο Νύκταρης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και τόνισαν πως ποτέ δεν τους ενόχλησαν για να... στήσουν αγώνα. Με τα λεγόμενα αυτά συμφώνησε και ο Κούγιας, ο οποίος μιλώντας για τον Νυκτάρη ανέφερε πως: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μεγαλύτερο ψεύτη στη ζωή μου, είναι… κουζουλοκοπέλι»

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης και την πιθανή δωροδοκία του Αχιλλέα Μπέου από τον Γιώργο Μποροβήλο, οι Αρκάδες υποστήριξαν πως τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και μάλιστα, έδωσαν και το DVD του αγώνα Αστέρας – Ολυμπιακός Βόλου για να ενισχύσουν τα επιχειρήματά τους. Ωστόσο, η σημαντική... βοήθεια και μάλλον χωρίς να το περιμένουν, ήρθε από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος τόνισε πως τα χρήματα του Αστέρα δεν προέκυψαν από στοιχήματα, τόνισε πως αποκλείεται ο Μποροβήλος να δωροδόκησε τον Μπέο αφού είναι φίλοι και σημείωσε τέλος, πως η υπόθεση αυτή προέκυψε επειδή ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν... κουτσομπόλης και έλεγε διάφορα στο τηλέφωνο!

Η απόφαση και για τις τρεις ομάδες αναμένεται να βγει σήμερα, χωρίς όμως το σκεπτικό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags