Facebook Pixel Τρεχάτε ποδαράκια…
Life
| 2011-01-23 20:56:00

Τρεχάτε ποδαράκια…

Τρεχάτε ποδαράκια…

Μετά την ταπεινωτική ήττα από τον Ολυμπιακό του Βόλου, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε πάλι για μικρό και κουρασμένο ρόστερ, έτσι στην ΑΕΚ τρέχουν για Βέλλιο και στόπερ.

Η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει τραγικά για την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος αρχικά φαινόταν για τελειωμένη υπόθεση, η κωλυσιεργία των «κιτρινόμαυρων» όμως τον έφερε ένα βήμα πριν τη Μπολόνια.

Παρ’ όλα αυτά η «Ένωση» διαθέτει τα χρονικά περιθώρια για να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό του Ηρακλή, ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι επιθυμεί διακαώς να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, είναι μία καλή και φθηνή λύση στην επίθεση. Το θέμα είναι να κινηθεί η ΑΕΚ άμεσα προκειμένου να τον κάνει δικό της, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι…

Εξάλλου, ο Μπλάνκο απ’ ότι φαίνεται δεν θα ανανεώσει, αφού ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα υποστήριξε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πλέον οικονομικές υπερβάσεις…

Σε δύο ημέρες το στόπερ

Εκτός από την επίθεση όμως υπάρχει και πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Τραϊανού Δέλλα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (κάκωση αριστερού δικεφάλου). Ο Μανωλάς αναρρώνει και το μόνο ετοιμοπόλεμο σέντερ μπακ είναι ο Κριστιάν Νασούτι, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς είναι το παιδί για όλες τις δουλειές… Έτσι η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως ένα καθαρόαιμο στόπερ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποκτηθεί εντός του επόμενου διημέρου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags