Facebook Pixel Και τώρα τελικός και τίτλος!
Άλλα Σπορ
| 2011-10-01 13:13:00

Και τώρα τελικός και τίτλος!

Και τώρα τελικός και τίτλος!

Ο Μάρκος Παγδατής ήταν εντυπωσιακός και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο Malaysian Open, βγάζοντας εκτός συνέχειας και το Νο2 του ταμπλό, Βίκτορ Τροίτσκι!

Παρότι το σερβίς του δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη, ο Μάρκος Παγδατής ήταν εντυπωσιακός σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο Malaysian Open, βγάζοντας εκτός συνέχειας και το Νο2 του ταμπλό, Βίκτορ Τροίτσκι νικώντας τον Σέρβο με 2-0 σετ στους ημιτελικούς του Σαββάτου!

Στον 11ο τελικό της καριέρας του και με αποκλειστικό στόχο τον 6ο του τίτλου, προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο 26χρονος πρωταθλητής από τη Μεγαλόνησο, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 5 ηττών από παίκτες της πρώτης 20αδας και επικρατώντας με το επιβλητικό 6-3, 6-1 του Βίκτορ Τροίτσκι, προκρίθηκε στον τελικό του Malaysian Open των 850,000 δολαρίων.

Ο Μάρκος ο οποίος προερχόταν από μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στο Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, στη Μαλαισία θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι τα indoors τουρνουά του πάνε πολύ.

Αντίθετα, ο Βίκτορ Τροίτσκι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και πριν από δύο μήνες βρέθηκε στο career high No12 της κατάταξης ενώ τώρα βρίσκεται στην 15η θέση της λίστας με τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο.

Ο Σέρβος που έμοιαζε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στην Κουάλα Λουμπούρ, έκανε ένα μέτριο παιχνίδι για τις δυνατότητές του κερδίζοντας μόλις τέσσερις πόντους στο 2ο σερβίς του (4/25, 16%) ενώ ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματικός στις ευκαιρίες για break του Παγδατή με τον Κύπριο να πετυχαίνει 6 στα 7 breaks (86%).

Ο Μάρκος απ'την πλευρά του, μπορεί να μην έκανε μεγάλο παιχνίδι απ'τη γραμμή του σερβίς ωστόσο ήταν άριστος από τη baseline παίζοντας σταθερά και επιθετικά, δημιουργώντας αμέτρητα προβλήματα στον αντίπαλό του.

Επόμενος αντίπαλος για τον Κύπριο άσο, ο νικητής της αναμέτρησης Νισικόρι-Τιπσάρεβιτς.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags