Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανταγωνιστικά οφέλη στον επαγγελματία με θεαματικά αποτελέσματα
Life
| 2019-10-22 22:24:00

Ανταγωνιστικά οφέλη στον επαγγελματία με θεαματικά αποτελέσματα

Sportdog Team
Ανταγωνιστικά οφέλη στον επαγγελματία με θεαματικά αποτελέσματα

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, γνωστή και ως ΙΚΕ, αποτελεί μια κατηγορία επιχείρησης η οποία μπορεί μέσω της σωστής διαχείρισης να αποφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά οφέλη στον επαγγελματία που θα την επιλέξει. H KRS εξειδικεύεται εδώ και χρόνια στη σύσταση, στη διαχείριση και στη μετατροπή των ΙΚΕ, με θεαματικά αποτελέσματα όπως αποδεικνύει η επιτυχημένη πορεία και ανάπτυξη των πελατών που την εμπιστεύονται.

Έχοντας υιοθετήσει ένα πρωτοποριακό σύστημα παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η KRS παραμένει η πρώτη επιλογή των επιχειρηματιών που επιθυμούν να αναπτυχθούν σωστά και με ασφάλεια στον κλάδο τους. Η εξατομικευμένη συμβουλευτική, η νομική καθοδήγηση και οι εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας όπως το KRS Reporting είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που έχετε στην διάθεσή σας για την επιτυχημένη διαχείριση της ΙΚΕ εταιρείας σας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς, επωφεληθείτε από την εμπειρία της KRS στη διαχείριση των ευκαιριών αλλά και την αποφυγή των κινδύνων κι επενδύστε στην πιο αποδοτική συνεργασία, αυτή με το λογιστή σας. Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα καταρτισμένα στελέχη της KRS κι ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας: https://ike.com.gr/

Κωνσταντίνος Ράικος, CEO & Founder της KRS Group

Ο Κωνσταντίνος Ράικος, CEO & Founder της KRS Group, σε πρόσφατη εκδήλωση στο Ecali Club

Η ομάδα της KRS στη παρουσίαση της λογιστικής εφαρμογής, στο Μπενάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags