Facebook Pixel Δίκαιες φωνές…
Life
| 2011-01-23 21:55:00

Δίκαιες φωνές…

Δίκαιες φωνές…

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολιάζει για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα, το πέναλτι που κέρδισε ο Φουστέρ και αυτό που δεν έδωσαν στον Τοροσίδη, όπως και για τον... "λιγούρη και μισό" Ζαϊρί.

Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν όλοι. Ο καθένας τη μπάλα άλλωστε τη βλέπει με διαφορετικό τρόπο. Αυτό που φάνηκε και στην Τρίπολη, είναι ότι ο Φουστέρ, ούτε τζάμπα παίζει, ούτε του κάνει χάρη κάποιος.

Και ο νοών νοείτο. Με κορυφαίο τον Ισπανό, ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Τρίπολη, ετοιμάζεται για Βόλο και βγάζει τις επαρχίες σα να τρώει καραμέλες!

Έτσι όπως ξεκίνησε ο αγώνας, τυχερός ήταν ο Αστέρας, που δεν έχανε από το δεκάλεπτο. Η φάση που ο Ντεγκρά διώχνει τη μπάλα με το ζόρι, μετά την κεφαλιά του Τοροσίδη στο δεύτερο δοκάρι, είναι για χάι- λάιτ. Ο Βαλβέρδε, είδε τον Φουστέρ να επιστρέφει και συνάμα, βρήκε και τον άνθρωπο που «όργωσε» όλους τους χώρους ανάμεσα στις δυο μεγάλες περιοχές.

Ο ισπανός ήταν εξαιρετικός και φυσικά μέσα στην φάση, που ο Κουκουλάκης έδωσε το πέναλτι. Ο κρητικός ρέφερι δεν ήλεγξε σωστά τη φάση, δεν είδε ότι τη μπάλα την έδιωξε ο παίκτης του Αστέρα, πίστεψε ότι την «τσίμπησε» ο Φουστέρ και έδωσε το πέναλτι, για το οποίο δίκαια φώναζαν οι γηπεδούχοι. Όμως μάλλον δίκαια φώναζαν και οι φιλοξενούμενοι κάμποσα λεπτάκια πριν, όταν ο Τοροσίδης ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής του Αστέρα.

Όπως και να ‘χει, το γήπεδο είχε γείρει από πάρα πολύ νωρίς, ο Δερμιτζάκης δεν είχε τρόπους να μαζέψει την κατάσταση, η οποία χειροτέρεψε μετά την αναγκαστική έξοδο του Πουλίδο. Ο Φυντανίδης έγινε στόπερ, ο Αργυρόπουλος μπήκε για να καλύψει την δεξιά πλευρά και ο Ριέρα, ανανέωνε την δράση του. Ο Ιμπαγάσα σταθερά σε «καλές στροφές» και οι γραμμές των Πειραιωτών ψηλά όπως έπρεπε να είναι.

Το δικαιολογημένο παράπονο του Δερμιτζάκη

Το δεύτερο μέρος, ήταν κακό. Ο Ολυμπιακός υποχώρησε, κάποιοι παίκτες του κουράστηκαν, άρχισαν κλασικά να σκέφτονται το τρίποντο. Ο Φουστέρ ήταν ο μοναδικός, που έκανε ευκαιρίες, σε δυο- τρεις φάσεις με Ιμπαγάσα και Πάντελιτς, έκαναν κάποιες καλές φάσεις, ενώ ο Αστέρας, δεν ήταν ικανός να αντιδράσει. Το παραδέχτηκε και ο Δερμιτζάκης, που δικαιολογημένα έμεινε με το εξής παράπονο

"Αφού δεν έγιναν γκολ οι τόσες ευκαιρίες του Ολυμπιακού, γιατί να χάσει η ομάδα με τέτοιο πέναλτι;" Είναι μια λογική αυτή, η οποία βέβαια, δεν βοηθά απόλυτα τις ομάδες. Και στην περίπτωση του Αστέρα, χρειάζεται καλύτερο ποδόσφαιρο, κυκλοφορία, κατοχή, αποφασιστικότητα, διαφορετικά μαζί με την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό, θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα, από κάθε άλλον στην βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει και να ετοιμαστεί για να κοντράρει την πιο φινετσάτη ομάδα της χώρας, τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΥΓ. Για την τελευταία φάση και μόνο, έχουν χίλια δίκια όσοι θεωρούν ότι ο Ζαϊρί είναι ένας "λιγούρης και μισός".

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags