Facebook Pixel «Θέλω μεταγραφή, αλλά δεν θα κάνουμε»
Life
| 2011-01-23 23:09:00

«Θέλω μεταγραφή, αλλά δεν θα κάνουμε»

«Θέλω μεταγραφή, αλλά δεν θα κάνουμε»

Ο Φερέιρα άφησε να εννοηθεί πως ο Παναθηναϊκός θέλει μεταγραφική ενίσχυση, αλλά επιβεβαίωσε τον sportdog, που από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έγραψε ότι είναι απόφαση της διοίκησης να μη γίνει καμία προσθήκη…

Δύο φορές ερωτήθηκε ο Φερέιρα, αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση και ο ίδιος απάντησε σαν την Πυθία. Δηλαδή, ήξεις αφίξεις… Ναι μεν το τριφύλλι χρειάζεται, αλλά δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες για να γίνει τέτοια κουβέντα…

Στο -7 από τον Ολυμπιακό. Τέλος το πρωτάθλημα;

Τα πράγματα ήταν δυσκολότερα όταν ήρθα. Μετά μειώσαμε την διαφορά, μετά στην διάρκεια του πρωταθλήματος κάναμε ένα σερί νικών, με καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα ήταν δύσκολος αγώνας, ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Αυτό απέδειξε σήμερα. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε ένα γκολ, δυστυχώς. Κατόπιν είχαμε 3-4 σαφείς ευκαιρίες για γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Χάσαμε δύο βαθμούς, όμως, δεν είμαστε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Σαν μεγάλη ομάδα, σαν πρωταθλητές πρέπει να συνεχίσουμε με στόχο τη νίκη και ως πρωταθλητές πρέπει να συνεχίσουμε εστώ και αν μαθηματικά δεν είναι απόλυτο ότι θα γίνει.

Θα θέλατε κάποια μεταγραφή;

Όλοι γνωρίζετε τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα. Εμείς η ομάδα προσπαθούμε να είμαστε έξω από αυτό. Από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Είναι θέματα που πηγαίνουν πέρα από την δική μου δικαιοδοσία. Οι παίκτες μου και εγώ κάνουμε μια σοβαρή δουλειά. Το ρόστερ που έχουμε αυτό είναι. Με αυτό ρόστερ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος.

Επειδή δεν απαντήσατε. Θέλετε κάποια μεταγραφή;

Πάντοτε πρέπει να υπάρχουν πρόσφορες συγκυρίες για να μπορούμε να συζητάμε αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχουν αυτές, όπως γνωρίζετε. Στην ζωή μου, στην εμπειρία μου, γνωρίζω ότι κάθε θέμα θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να λυθεί. Δεν έχει ουσία να μιλάμε υποθετικά. Δεν θα το ήθελα αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags