Facebook Pixel Κατήφεια στο Ν.Ρύσιο...
Life
| 2011-10-03 19:14:00

Κατήφεια στο Ν.Ρύσιο...

Κατήφεια στο Ν.Ρύσιο...

Σκυθρωπά πρόσωπα, απογοήτευση, προβληματισμός. Ωρα για περισυλλογή και αυτοκριτική. Η ατμόσφαιρα ήταν «βαριά» στην προπόνηση του Άρη σήμερα στο Νέο Ρύσιο.

Ούτε ο Τσιώλης, ούτε κανείς παίκτης είχε διάθεση για πολλές κουβέντες, για την ακρίβεια… μιλούσαν με τα μάτια. Ηταν μεγάλη η απογοήτευση σε όλους από την νέα γκέλα κόντρα στην Ξάνθη που ακόμη και ο 53χρονος τεχνικός απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες. Εξάλλου, λόγω της διακοπής θα έχει μέρες για να τα πει εκτενώς μαζί τους. Η χθεσινή προπόνηση κύλησε… γρήγορα λοιπόν, ενώ σήμερα ο Τσιώλης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του. Για να ηρεμήσουν και να αποφορτιστούν από την ένταση των τελευταίων 48 ωρών.

Στο κενό που μεσολαβεί μέχρι το ματς με τον Εργοτέλη, σε 15 μέρες, ο Τσιώλης δεν έχει μόνο πολλά να πει με τους παίκτες, αλλά και πολλά να διορθώσει στην ομάδα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Σανκαρέ, ο Ουμπίντες, ο Ακόστα, ο Γιακούποβιτς αλλά και ο Βράνιες θα έχουν εγκλιματιστεί πλήρως μέχρι τότε στους ρυθμούς της ομάδας, ώστε να την ανεβάσουν ένα «κλικ». Επιπλέον, διαθέσιμος μέχρι τότε θα είναι και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που από την Πέμπτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags