Facebook Pixel Κολλάει… της Petit Chateau
Life
| 2011-10-03 22:55:00

Κολλάει… της Petit Chateau

Κολλάει… της Petit Chateau

Παγώνουν οι εξελίξεις με την ιταλική εταιρία που θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχει «ναυαγήσει» εντελώς η υπόθεση

Η περασμένη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ. Οι ήττες από ΠΑΟΚ και Στουρμ και τα όσα συνέβησαν στο θέμα του προπονητή, άφησαν σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα θέματα. Η νίκη στη Νέα Σμύρνη έφερε χαμόγελα, ειδικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που μπορεί να δουλέψει με ηρεμία το επόμενο διάστημα και μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο διοικητικό κομμάτι. Αυτή η εβδομάδα που μπήκαμε, αναμένεται να είναι εξαιρετικά κρίσιμη σχετικά με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με την Petit Chateau. Και αυτό, διότι όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ, μέχρι την Παρασκευή το αργότερο η υπόθεση θα έχει λάβει τέλος, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Τα μηνύματα, όμως, που έρχονται για το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι καθόλου ευνοϊκά και δείχνουν πως υπάρχει κάποιου είδους... κόλλημα. Ο Σταύρος Αδαμίδης, που έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, διατηρεί ακόμα κάποιες ενστάσεις για το «ποιόν» της εταιρίας και θέλει να είναι απολύτως σίγουρος για να προχωρήσει το deal. Και με τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι. Το θέμα, αν και δεν θεωρείται λήξαν ακόμα, έχει «παγώσει» και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οι καθοριστικές εξελίξεις. Το πρόβλημα όμως έγκειται σε περίπτωση που «ναυαγήσει» οριστικά το deal. Και αυτό διότι με τα 2 εκατ. ευρώ που θα έβαζε άμεσα η Petit Chateau, τα ταμεία θα γέμιζαν και θα μπορούσαν να πληρωθούν και οι παίκτες.

Εφόσον δεν συμβεί αυτό, θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος για να λάβουν οι ποδοσφαιριστές τα δεδουλευμένα τους. Και στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει (τους μετόχους τους έχουν ξεχάσει και στην ΠΑΕ). Όσο για «Plan B», ούτε λόγος. Η ΑΕΚ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα πρόθυρα του κραχ. Όσο για το που στοχεύουν στην διοίκηση, πάντα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στην Petit Chateau; Φυσικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί υπολογίζουν πως ο κόσμος θα δείξει τη... δυναμική του, θα δώσει βροντερό «παρών» και με τα εισιτήρια θα πληρωθούν οι παίκτες. Όμως και πάλι, μιλάμε για μία παράταση ζωής και όχι κάποια ουσιαστική λύση, που για ακόμα μία φορά, οι μέτοχοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να την δώσουν.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags