Facebook Pixel Εκεί ανήκει... στην ελίτ!
Άλλα Σπορ
| 2011-10-05 15:17:00

Εκεί ανήκει... στην ελίτ!

Εκεί ανήκει... στην ελίτ!

O Μάρκος Παγδατής έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στο Νο4 του κόσμου, Άντι Μάρει όμως τελικά ο Βρετανός αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στο τέλος του αγώνα και πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο του "Rakuten Japan Tennis Championships" στο Τόκιο!

Μετά από την σπουδαία εβδομάδα στην Μαλαισία, ο Μάρκος Παγδατής επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι η θέση που κατέχει στην παγκόσμια κατάταξη (Νο54) δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές του δυνατότητες!

Ο Κύπριος πρωταθλητής έπαιξε μεγάλο τένις και για δυόμιση ώρες κοιτούσε στα μάτια τον σπουδαίο Άντι Μάρει, πριν τελικά λυγίσει προδωμένος απ'την κούραση και το σερβίς του, δεχόμενος break στο 10ο game του καθοριστικού σετ.

Το Νο4 της ATP και Νο1 του ταμπλό στο Τόκιο, συνέχισε το νικηφόρο σερί του προερχόμενος απ'την κατάκτηση του τίτλου στο Thailand Open την προγηούμενη εβδομάδα και με 7-6(4), 2-6, 6-4 επί του Παγδατή έκλεισε θέση στους "16" της ATP World Tour 500 διοργάνωσης, παραμένοντας σε τροχιά Ράφαελ Ναδάλ!

Ο Παγδατής έχασε set point στο 5-6, 30/40 του εναρκτήριου σετ το οποίο τελικά απώλεσε στο tie break ενώ μετά το εκπληκτικό 2ο σετ που πραγματοποίησε, είχε προβάδισμα με break στο 3ο (3-1 games) όμως και πάλι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές προϋποθέσεις ενώ δεν μπορεί να παραβλεφτεί το γεγονός ότι απέναντί του βρισκόταν ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και ειδικά στις hardcourt επιφάνειες...

Ο 26χρονος από τη Μεγαλόνησο έπαιξε στα ίσια τον Μάρει και αν παρουσιαζόταν λίγο πιο φρέσκος και χωρίς τα γνωστά "mini ψυχολογικά black-outs" στο κρίσιμο set, θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε την πρόκριση για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η 2η νίκη του Μάρει επί του Παγδατή σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων με τον Κύπριο να προηγείται με 3-2 στις νίκες η τελευταία εκ των οποίων είχε έρθει φέτος στον 1ο γύρο του Ροτερνταμ.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags