Facebook Pixel Διάσταση απόψεων με Σαχπατζίδη...
Life
| 2011-10-07 16:33:00

Διάσταση απόψεων με Σαχπατζίδη...

Διάσταση απόψεων με Σαχπατζίδη...

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια και το τοπίο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιθυμεί εννέα μέλη στο συμβούλιο, ενώ η πλευρά Σαχπατζίδη ζητά ένα Δ.Σ. με λιγότερα από επτά μέλη.

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά (στον οικονομικό τομέα) την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει, διαφωνεί με την άποψη του Ζαγοράκη για εννέα μέλη στο νέο Δ.Σ. Η επιθυμία του, για να είναι πιο λειτουργικό και ευέλικτο το σχήμα, είναι να μπουν πέντε μέλη στο συμβούλιο και πάνω από αυτόν τον αριθμό, όποιος επιθυμεί να μπει να βάλει και χρήματα στην ομάδα.

Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής υπάρχει διάσταση απόψεων σε αυτό το ζήτημα, η οποία ενδέχεται να λυθεί στην μεθαυριανή συνάντηση των Ζαγοράκη- Βρύζα - Σαχπατζίδη. Ο όρος που θέτει η πλευρά Σαχπατζίδη για μικρό (σε αριθμό) Δ.Σ., έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων προκειμένου να μπουν οι δύο γιοι του, Δημήτρης και Γιώργος, στη διοίκηση.

Επίσης ο Γιώργος Σαχπατζίδης φέρεται να έθεσε τον όρο ότι για να προχωρήσουν οι διαδικασίες είναι απαραίτητη η πλήρης ενημέρωσή του για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ιούνιο του 2011.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags