Facebook Pixel "O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από χρήμα"
Life
| 2011-10-08 00:39:00

"O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από χρήμα"

"O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από χρήμα"

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης εξέφρασε την ανάγκη η νέα διοίκηση που θα προκύψει στην ΠΑΕ να ψάξει για επιχειρηματίε.

Εγώ εξέφρασα την άποψη την οποία σταθερά έχω εδώ και μήνες και δεν βάζω κανένα όρο για το σχηματισμό του νέου δ.σ. Πρωτοδικείου" απάντησε ο Γιώργος Σαχπατζίδης, μέσω του olaPAOK.gr, στη φημολογία που τον θέλει να βάζει "φρένο" στον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη συγκρότηση εννιαμελούς σχήματος.

"Την άποψή μου την γνωρίζουν εδώ και καιρό ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Θανάσης Κατσαρής" τόνισε αρχικά, προχωρώντας στη συνέχεια στην ανάλυσή της: "Για μένα πρέπει να δημιουργηθεί μία πενταμελής διοίκηση, η οποία στη συνέχεια να αναζητήσει και ανθρώπους με κάποια οικονομική δύναμη που θα μπορούν να βοηθήσουν, κάθε φορά που χρειάζεται, το σύλλογο. Όλοι μας λέμε πώς το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό.

Η ομάδα έχει ανάγκη από χρήματα και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί. Πιστεύω πώς υπάρχουν επιχειρηματίες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα. Εγώ γνωρίζω δύο, τρεις και μπορώ να βοηθήσω στο να γίνει η προσέγγισή τους". Και πρόσθεσε: "Από 'κει και πέρα, αν η διοίκηση κρίνει πώς χρειάζεται να επανδρωθεί με εξειδικευμένα στελέχη μπορούν να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να ασχοληθεί με ένα συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να κάνει τις προτάσεις της στη διοίκηση".

Στη συνέχεια επανέλαβε πώς:"Αυτή είναι η άποψή μου, δεν βάζω κανένα όρο. Έχω την άποψή μου, είναι σταθερή εδώ και καιρό και δεν εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι έχω αρκετές μετοχές της ΠΑΕ. Δεν στέκομαι στο αν κάποιος έχει μία μετοχή ή αν έχει βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην ομάδα. Πολύ απλά εκφράζω μία άποψη. Ας αποφασίσουν ό,τι κρίνουν σωστό. Άλλωστε, εγώ δεν θα μπω στην διοίκηση. Τα παιδιά μου είναι μεγάλοι άνθρωποι και θα πάρουν τις αποφάσεις τους".

Πηγή: οlapaok.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags