Facebook Pixel Sportdog.gr | Πλαστική στήθους και μπότοξ οι δημοφιλέστερες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής
Life
| 2020-01-28 23:36:00

Πλαστική στήθους και μπότοξ οι δημοφιλέστερες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής

Sportdog Team
Πλαστική στήθους και μπότοξ οι δημοφιλέστερες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν τα νεότερα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής. Η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που ζητούν οι γυναίκες εξακολουθεί να είναι η Αυξητική Μαστών, ενώ για τους άνδρες είναι η διόρθωση της Γυναικομαστίας. Όσον αφορά τις μη-επεμβατικές διαδικασίες δεν υπάρχει κάποια έκπληξη καθώς και στις γυναίκες και στους άνδρες «πρωταθλητής» με διαφορά είναι το botox.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της στατιστικής έρευνας, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος σχολίασε: «Οι εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής με νέα υλικά, μοντέρνες μεθόδους και καινούργια μηχανήματα έχει δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε σε γυναίκες και άνδρες όλο και περισσότερες μη-επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Ακόμα και οι χειρουργικές διαδικασίες όπως είναι η αυξητική μαστών με τις cutting-edge εξελίξεις που εφαρμόζουμε, γίνονται λιγότερο «τραυματικές» για τον οργανισμό κι έτσι έχουν πιο σύντομη αποθεραπεία και μικρότερη ενόχληση».

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο φαίνεται ότι γυναίκες και άνδρες καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την εμφάνισή τους χωρίς αναστολές και ταμπού των περασμένων δεκαετιών, «απολαμβάνοντας» τις νεότερες εξελίξεις της επιστήμης. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags