Facebook Pixel Αντίθετες πορείες στην Πολωνία
Life
| 2011-10-09 15:40:00

Αντίθετες πορείες στην Πολωνία

Αντίθετες πορείες στην Πολωνία

Με νίκη συνέχισε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στην Πολωνία η ελληνική ομάδα των ανδρών που πέρασε στα προημιτελικά. Πρώτη ήττα για τις γυναίκες από τη Βουλγαρία.
 

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων δεν ολοκληρώθηκε με το απόλυτο για τις εθνικές μας. Οι άνδρες έκαναν το «2 στα 2» στο 3ο γκρουπ και μετά την Γαλλία έφτασαν στο θρίαμβο με 3-2 και κόντρα στη Ρουμανία που τους έβαλε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Championship Division! Δύο νίκες πέτυχε ο Παναγιώτης Γκιώνης και μία ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, ενώ το βράδυ οι αθλητές του Κώστα Βατσακλή θα αγωνιστούν για την πρωτιά στον όμιλο με αντίπαλο την Αυστρία, η οποία επίσης πήρε την πρόκριση νικώντας 3-1 τη Γαλλία!

Ήττα για τις γυναίκες

Αντίθετα, η ομάδα των γυναικών δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά, καθώς γνώρισε την πρώτη της ήττα στην δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης. Οι Ελληνίδες δεν τα κατάφεραν απέναντι στο φαβορί του ομίλου Βουλγαρία, χάνοντας με 3-0, ωστόσο το αρνητικό αποτέλεσμα δεν τους στερεί την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς με νίκη κόντρα στο Κόσοβο το απόγευμα εξασφαλίζουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση, που θα τους στείλει στην οκτάδα της Challenge Division.

Τα αποτελέσματα

Φιλαρέτη Εξάρχου-Καταλίνα Γκατίνσκα 0-3 (5-11, 7-11, 12-14)
Μαρία Χριστοφοράκη-Ντετελίνα Πέτροβα 2-3 (11-9, 0-11, 11-8, 8-11, 9-11)
Κατερίνα Τόλιου-Άσια Κασάμποβα 0-3 (8-11, 4-11, 5-11)

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags