Facebook Pixel Το παραμύθι πάει σύννεφο…
Life
| 2011-01-24 22:00:00

Το παραμύθι πάει σύννεφο…

Το παραμύθι πάει σύννεφο…

Ο sportdog αναρωτιέται και μοιράζεται μαζί σας τις σκέψεις του: Σκεφτείτε να ήταν τώρα προπονητής στον Παναθηναϊκό ο Τεν Κάτε ή ο Νιόπλιας, στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς και στον ΠΑΟΚ ο… Μπερέτα!

Τι θα γινόταν; Μπορείτε να το φανταστείτε;

Βγαίνει ο Φερέιρα χθες και δηλώνει ουσιαστικά «δεν τρέχει και τίποτα αν είμαστε 7 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό». Αυτό είπε, άλλωστε: «Χάσαμε 2 βαθμούς, αλλά είμαστε εντός διεκδίκησης πρωταθλήματος».

Αν το είχε πει αυτό ο Τεν Κάτε δεν θα τον κατασπάραζαν όλοι; Οι παίκτες, οι εφημερίδες, η διοίκηση. Αν, μάλιστα, έλεγε κάτι τέτοιο ο Νιόπλιας; Θα τον είχαν φάει ζωντανό.

Οι εφημερίδες, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες είχαν κάνει θεό τον Φερέιρα; Δεν γίνεται να αλλάξουν τόσο εύκολα στάση αμέσως. Σιγά, σιγά θα το κάνουν για τον εκλεκτό του Φρέιτας. Κι αν, βέβαια, τον είχε φέρει τον Φερέιρα ο Αντωνίου; Εκεί να δείτε τι θα άκουγε ο Κωστάκης.

Φανταστείτε, επίσης, να έτρωγε η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Τώρα όλοι βρίζουν τους παίκτες και την διοίκηση κατά πρώτο λόγο. Ηδη σήμερα οι εφημερίδες της ΑΕΚ ασχολούνται με… μεταγραφικούς στόχους. Αν ήταν ο Σέρβος στον πάγκο, δεν θα είχαν ξεσπάσει όλοι εναντίον του; Φυσικά.

Επίσης, αν ο Χάβος λεγόταν Μπερέτα, τι θα γράφανε οι εφημερίδες; Για τον θεό που έφερε ο Βρύζας από την Ιταλία. Ενώ ο Χάβος που την πάει μια χαρά την ομάδα, δεν «πουλάει» τόσο για τα πρωτοσέλιδα.

Το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει αναδειχθεί όχι σε επιστήμη, αλλά σε κακόγουστη φάρσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε κομπογιαννιτισμό, πιο σωστά. Ο Σάκης Τσιώλης κάνει θαύματα για τα δεδομένα των ομάδων που δουλεύει. Αν είχε ξένο ονοματεπώνυμο ήδη θα ήταν πρώτος στόχος για κάποια από τις μεγάλες φανέλες. 

Τώρα όλοι απλά λένε «καλός προπονητής ο Τσιώλης» και αυτό ήταν.

Αυτά τα λέμε για να μην νομίζουν κάποιοι ότι δεν έχουμε μάτια και ότι δεν βλέπουμε τι συμβαίνει. Ο Φερέιρα με δυο, τρεις νίκες έγινε Τιτάνας προπονητής. Ο Χιμένεθ είναι ο μεσσίας των ντέρμπι. Μας δουλεύετε, ρε παιδιά; Για να μην πούμε και για τον Βαλβέρδε που θεωρείται αλάνθαστος, ενώ ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην αποδίδει σοβαρό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags