Facebook Pixel Ζήτησε τα "μαλλιοκέφαλά" του ο Θεοδωρίδης
Life
| 2011-01-24 23:17:00

Ζήτησε τα "μαλλιοκέφαλά" του ο Θεοδωρίδης

Ζήτησε τα "μαλλιοκέφαλά" του ο Θεοδωρίδης

Η ΑΕΚ κατέθεσε προσφορά στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη, ο πρόεδρος των «λιονταριών» όμως, απέρριψε την πρόταση και ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα…

Ο κούκος αηδόνι κοστίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης! Η ΑΕΚ προσέφερε στον Πανσερραϊκό 450.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, παραχωρώντας δύο παίκτες της δανεικούς, ο Σάββας Θεοδωρίδης όμως αφενός απέρριψε αυτήν την πρόταση, αφετέρου τόνισε ότι αν οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό των Σερρών θα πρέπει να τα σκάσουν χοντρά! Και δη 1,2 εκατ. ευρώ.

Φυσικά αυτό το σενάριο ούτε που το συζητούν στην «Ένωση», δεδομένου των οικονομικών προβλημάτων τα οποία θέτουν ένα ταβάνι για τις μεταγραφές.

Συνεπώς υπάρχει μία παύση στο θέμα Γεωργιάδη, η υπόθεση όμως δεν κλείνει τελείως και μάλιστα πρόκειται να απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ για το επόμενο 10ήμερο.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Γεωργιάδης είχε εκφράσει πριν από λίγες ημέρες την επιθυμία του να παίξει στην ΑΕΚ, αφού θεωρεί ότι με την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξει την καριέρα του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags