Facebook Pixel "Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί;"
Life
| 2011-10-13 20:43:00

"Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί;"

"Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί;"

Επενδυτές πάνε και έρχονται στον Παναθηναϊκό, αλλά αποτέλεσμα κανένα. Ο κόσμος της ομάδας έχει πλέον κουραστεί και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει. Τις κελεμπίες, τις γραβάτες ή κανέναν;

Το θέμα του Άραβα έχει τραβήξει πολύ χρονικά, ωστόσο, δείχνε να είναι περισσότερο σοβαρό από τα άλλα δύο… Και εξηγούμαστε.

Η “Arboris” είχε μπει στο… ψυγείο από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, αν και σήμερα ξαναενόχλησαν τον Δημήτρη Γόντικα, θέλοντας να επισπεύουν τις όποιες διαδικασίες.

Και έρχεται και η «Αxiom Capital”, συζητά με τον Τζίγγερ, του αναλύει το πλάνο της και λέει πως θα φτιάξει μια εταιρία λαϊκής βάσης. Το θέμα είναι ότι, ζήτησαν να έχουν τον πρώτο λόγο για τα ηνία της ΠΑΕ, αν και το θέμα του πρίγκιπα έχει προχωρήσει αρκετά, και το άλλο… κουλό που είπαν ποιο είναι; Θέλουν, λέει, λεφτά προκειμένου να… ετοιμάσουν το πρότζεκτ τους και να μετατρέψουν τον Παναθηναϊκό σε εταιρία λαϊκής βάσης.

Αυτά ακούνε και διαβάζουν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι την βλέπουν να έχει γίνει έρμαιο στις διαθέσεις κάποιων, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαροι στο κατά πόσο ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου. Οι περισσότεροι έχουν... κουραστεί από όλα αυτά που διαβάζουν και ακούν τον τελευταία μήνα. «Μήπως μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί; Όλο για εκατομμύρια λένε, αλλά εμείς... ευρώ δεν βλέπουμε», είναι το κεντρικό νόημα από τα μηνύματα των φιλάθλων σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags