Facebook Pixel Δεν θέλουν να "ζεστάνουν" πάγκο
Life
| 2011-01-25 18:41:00

Δεν θέλουν να "ζεστάνουν" πάγκο

Δεν θέλουν να "ζεστάνουν" πάγκο

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τις περιπτώσεις Γεωργιάδη-Βέλλιου καθώς και για άλλες μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με την περίπτωση Μανιάτη, στην οποία ο παίκτης, παρά τα όσα έγραφαν οι φιλικά προσκείμενες στην ΑΕΚ εφημερίδες, ο παίκτης δεν είχε εκφράσει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία ν’ αγωνιστεί στην «Ένωση», στην περίπτωση των Βέλλιου και Γεωργιάδη τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Τόσο ο 19χρονος φορ του «Γηραιού», όσο και ο 23χρονος ακραίος των Σερρών βλέπουν την ΑΕΚ σαν μια ευκαιρία να παίξουν σε ανώτερο επίπεδο. Από την μια αυτό είναι απογοητευτικό και συνάμα ενδεικτικό για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, από την άλλη όμως αυτό το γεγονός είναι στοιχείο που θα βοηθήσει την «Ένωση» να αποκτήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Βέλλιος και ο Γεωργιάδης γνωρίζουν ότι αν πάνε αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, το πιθανότερο είναι να ζεσταίνουν τον πάγκο και να μην έχουν τις ευκαιρίες που θέλουν και κάποια στιγμή στη συνέχεια να καταλήξουν κάπου δανεικοί. Από την άλλη στην ΑΕΚ με το δεδομένο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή θα βρουν πάμπολλες ευκαιρίες. Οπότε διαλέγουν «Ένωση» και με την στάση τους, τουλάχιστον αυτή τη διάθεση δείχνουν. Για την περίπτωση του Γεωργιάδη σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο παίκτης το καλοκαίρι θα έχει την δυνατότητα να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με 100.000 ευρώ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης περιμένει μέχρι τέλους πρόταση του Ολυμπιακού για να πάρει κάποια χρήματα, διότι ακριβώς γνωρίζει πως αυτό το δικαίωμα το έχει ο παίκτης. Από την άλλη και ο Βέλλιος δεν φαίνεται να υποχωρεί και ασφαλώς κλείνει το μάτι στην ΑΕΚ.

Πολλοί φίλοι ρωτούν τη γνώμη μου για τον Ιγκλέσιας που είναι το πρώτο βέβαιο απόκτημα της ΑΕΚ για το καλοκαίρι. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αν με ρωτούσατε ειδικά την πρώτη χρονιά που έπαιξε στη Λάρισα θα έλεγα με κλειστά μάτια. Σταδιακά ασφαλώς και ειδικά όταν μια ομάδα βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, έχει παρασυρθεί στην μετριότητα. Μιλάμε όμως για έναν παίκτη δυνατό, με ικανότητα να κουβαλήσει και τη μπάλα, με δυνατό σουτ και βέβαια ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι.

Όσο για την περίπτωση του Κάσιο, κανείς δεν λέει πως πρόκειται για σπέσιαλ περίπτωση. Ο παίκτης είναι δυναμικός, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Άποψη γι’ αυτόν έχει ο Χιμένεθ γιατί τον είχε τσεκάρει σε μικρή ηλικία (19 ετών) για την Σεβίλλη. Στην περίπτωση του η «Ένωση» έχει την δυνατότητα να τον δοκιμάσει σε αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να τον αποκτήσει έναντι ενός εφικτού, για την ΑΕΚ, τιμήματος. Σε αντίθεση με την περίπτωση Μίτσελ που θα εκεί η ΠΑΕ μισές αλήθειες μας έχει πει για την οψιόν του (αν υπάρχει)…

ΠΗΓΗ: www.sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags