Facebook Pixel Αμυντικές αλχημείες…
Life
| 2011-01-25 20:35:00

Αμυντικές αλχημείες…

Αμυντικές αλχημείες…

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν για το παιχνίδι με τη Ξάνθη γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ δοκίμασε πολλά σχήματα στην άμυνα και απ’ ότι φαίνεται κατέληξε στο τελικό…

Ένα κάρο προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στην άμυνα για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη, καθώς λείψουν ο τραυματίας Δέλλας, ο τιμωρημένος Καράμπελας και οι Μανωλάς, Γεωργέας που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

Έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να μην πνιγεί η «Ένωση» στα Πηγάδια άρχισε στην προπόνηση της Τρίτης τις δοκιμές για τη αμυντική διάταξη που θα ακολουθήσει στο ματς της 20ης αγωνιστικής.

Στο δίτερμα, στη μία ενδεκάδα έπαιξαν αμυντικοί οι Κλοναρίδης (δεξιά), Γιάχιτς-Ντάντομο (στόπερ), και Τσαμουρλίδης (αριστερά), ενώ στην άλλη οι Αργυρίου (δεξιά), Νασούτι-Ιντζόγλου (στόπερ) και Λαγός (αριστερά).

Ένα κράμα βασικών και εναλλακτικών αλλά όχι και τόσο αξιόπιστων λύσεων δηλαδή. Έτσι το τελικό σχήμα στην άμυνα αναμένεται να αποτελείται από τον Αργυρίου στα δέξια, τον Λαγό στο άλλο άκρο και κεντρικό δίδυμο τους Νασούτι-Γιάχιτς.

Όσο για το κέντρο; Ο Ισπανός έχει στη διάθεση του, τους Μάκο, Καφέ, Ντιόπ, Γκέντσογλου και απ’ ότι φαίνεται στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Μίτσελ, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σκόκο και Λυμπερόπουλος θεωρούνται ότι ήδη έχουν πάρει φανέλα βασικού, ενώ στην επίθεση μία θέση θα διεκδικήσουν οι δύο Βραζιλιάνοι, Λεονάρντο και Έντερ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, αφού ο Μπλάνκο θα εκτίσει την τιμωρία του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι από την αναμέτρηση στα Πηγάδια θα απουσιάσει επίσης ο Μπερνς, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Αυστραλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags