Facebook Pixel Ο Τζόνι πήρε τ΄ όπλο του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-10-20 20:00:00

Ο Τζόνι πήρε τ΄ όπλο του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζόνι πήρε τ΄ όπλο του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει γίνει ...σίριαλ με Άραβες πρίγκιπες, ένας πρώην πρόεδρός του πρωταγωνιστεί στο σινεμά! Δείτε τον Τζόνι Βεκρή σε δράση...

O Βεκρής, εκτός από διακεκριμένος νομικός, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και για ένα... "φεγγάρι" πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, μας αποκαλύπτει και την καλλιτεχνική του φλέβα, καθώς συμμετέχει, σε πρωταγωνιστικό ρόλο (!), στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Άλπεις"!

Για όσους δεν γνωρίζετε τι εστί Λάνθιμος, είναι ο Έλληνας σκηνοθέτης του οποία η πολυσυζητημένη ταινία "Κυνόδοντας" εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Όσκαρ το 2011, ως υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας!

Ήδη μάλιστα η ταινία "Αλπεις" στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας απέσπασε το βραβείο καλύτερου σεναρίου, ενώ ήταν υποψήφια και για τον "Χρυσό Λέοντα".

Το μόνο που μένει να του ευχηθούμε είναι να τον δούμε και στα Όσκαρ και γιατί όχι να πάρει και το χρυσό αγαλματάκι! Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την επόμενη Πέμπτη 27/10.

Δείτε τον Τζόνι Βεκρή στο 0:17 του τρέιλερ της ταινίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags