Facebook Pixel Κόλαση και έξω από την Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-26 00:20:00

Κόλαση και έξω από την Τούμπα!

Κόλαση και έξω από την Τούμπα!

Ο Γιώργος Μίνος γράφει για την απόφαση να παίξει ο ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, επισημαίνει όμως ότι προηγείται το ντέρμπι με τον Άρη!

Ας ξεκινήσουμε με τα της απόφασης… Ο ΠΑΟΚ έχει 12ο παίκτη τον κόσμο του, αλλά όπως η ομάδα έπαιξε χωρίς το λαό του στο Καραϊσκάκη έτσι και στην Τούμπα, στην άχαρη Τούμπα, αφού το γήπεδο θα είναι άδειο, θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος, άλλωστε, θα βρίσκεται στο γήπεδο, αλλά απ΄ έξω, αφού αναμένεται να βρίσκονται χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ περιμετρικά της Τούμπας που θα κατασκηνώσουν στις καφετέριες και όχι μόνο και φυσικά με τις φωνές του να παροτρύνουν τους ποδοσφαιριστές που μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα δίνουν τη δική τους μάχη για την πρόκριση.

Μια και δεν μπορείς να τους περιορίσεις σε μία ακτίνα έξω από το γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να δημιουργήσουν τη δική τους “κόλαση” έξω από την Τούμπα.

Τελοσπάντων, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στο θεσμό, αλλά προηγείται το παιχνίδι με τον Αρη και ο δικέφαλος θέλει τη νίκη για να καλύψει το βαθμολογικό έδαφος από την κορυφή. Άλλωστε, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως και φέτος μπορούν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση και ένα καλό πλασάρισμα στα φετινά πλέι οφ.

Με την ίδια τακτική, με την ίδια φιλοσοφία, με νοοτροπία νικητή, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Με την επιστροφή του Γκαρσία, μάλιστα, δυναμώνει το κέντρο της ομάδας στον άξονα. Κι ενώ την ίδια στιγμή, έχασε τον Φωτάκη, κέρδισε τον Μπαλάφα και έχει πάντα και τον Τσουκαλά που έχει δείξει καλά στοιχεία.

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, χαρακτηρίζουν παιχνίδι “σταθμό” αυτό της Κυριακής με τον Άρη, αφού πέρα από το γόητρο, είναι και οι βαθμοί που χρειάζεται η ομάδα για να συνεχίσει να “σκαρφαλώνει” στη βαθμολογία. Ενώ και φυσικά, μετράει και η ήττα του πρώτου αγώνα. Κάθε ποδοσφαιριστής, οποιοσδήποτε επαγγελματίας, θέλει στην πόλη που ζει, να νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο και να πάρει τη ρεβάνς.

Τα περσινά παθήματα έχουν γίνει μαθήματα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αν και η φετινή χρονιά είναι εντελώς διαφορετική και η ομάδα δείχνει σταθερότητα, ενώ μην ξεχνάμε πως μήνα Γενάρη ο δικέφαλος του βορρά δεν χάνει ποτέ!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί, θα γίνουν μεταγραφές, θα έρθουν άλλοι δύο παίκτες και το ρόστερ θα έρθει στα μέτρα που το θέλουν στον δικέφαλο και η πολιτική (σφικτή οικονομική) είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

ΠΗΓΗ: www.sportnet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags