Facebook Pixel Το τρικ δεν θα πιάσει...
Life
| 2011-01-26 00:50:00

Το τρικ δεν θα πιάσει...

Το τρικ δεν θα πιάσει...

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το σίριαλ της ανανέωσης του Μπλάνκο και τα αμαρτήματα της διοίκησης της ΑΕΚ όσον αφορά την υποθέσεις άλλων παικτών…

Τα απίστευτα και όμως αληθινά (;) που ακούμε τον τελευταίο καιρό από την διοίκηση της «Ένωσης» δεν έχουν τελειωμό.

Δηλώσεις που παίζουν… μπουνιές με προηγούμενες ενέργειες, κινήσεις που είναι εντελώς αντίθετες με αυτά που έχουν ειπωθεί, φέρνουν ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και προβληματισμό στον κόσμο της ΑΕΚ, που δεν ξέρει τι ξημερώνει για την ομάδα του.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από το να χαρακτηριστεί οριακή και η διοίκηση θα πρέπει να κάνει μια λίστα με το τι έχει πει ή τι λέει και τι έχει κάνει ή θα πράξει στη συνέχεια -γιατί θα μας στείλει όλους στο φρενοκομείο.

Ο κ. Αδαμίδης μίλησε για κλιμακωτό συμβόλαιο τριών ετών που ζητάει η πλευρά του Μπλάνκο, το οποίο θα ξεκινάει από 800 χιλ και θα φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ. Ο ατζέντης του «Ζορό» διαψεύδει αυτή την εξέλιξη, την ώρα που εδώ και 24 μέρες ο παίκτης μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ προ ολίγων ημερών -με διαρροές προς τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ- ανέφερε πως ο «Ζορό» έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις του στα 700.000 ευρώ.

Ο κ. Αδαμίδης, στη συνέντευξη του στο «ΒΗΜΑ», χαρακτήρισε τον Μπλάνκο «καλό ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες», αλλά πρόσθεσε πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να δώσει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό του Σκόκο.

Από το ρεπορτάζ -και μάλιστα από τελείως διαφορετικές πηγές- προέκυψε ότι ο Τζεμπούρ (που στην αρχή είχε συμφωνήσει κατά άλλους για 700 και για άλλους 750) πήγε και άλλαξε το μπροστινό νούμερο σε εννιάρι όταν κλήθηκε να υπογράψει το μεταφρασμένο συμβόλαιο. Κάτι που φέρεται να έγινε δεκτό από τη διοίκηση, με τον παίκτη να ξεπερνά έπειτα κάθε όριο, ζητώντας περισσότερα από τον Σκόκο.

Ο κ. Αδαμίδης κατάλαβε προφανώς ότι δεν έχει να δώσει αυτά τα λεφτά η ΑΕΚ και σε δεύτερο παίκτη, ΜΕΤΑ τις εξελίξεις με τον Τζεμπούρ; Πως ήταν έτοιμοι να δεχτούν την αλλαγή που έκανε στο ποσό ο παίκτης, έστω και σε πρώτη φάση (από 750 σε 950);

Προφανώς θέλουν να μας σερβίρουν άλλη μια αποχώρηση όπως την επιθυμούν, ώστε να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του παίκτη και να κάνουν τον ΑΕΚτζή να πει «βρε κοίτα τι ζητάει το παλιόπαιδο ο Μπλάνκο». Αυτή τη φορά αυτό το τρικ δεν θα πιάσει.

Μυθικά είναι αυτά που ακούμε και για την περίπτωση του Τζεμπούρ, αφού έφυγε και πήγε βέβαια στον Ολυμπιακό. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ την Παρασκευή ήταν πως «έφυγε ένας παίκτης που δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια». Την ίδια στιγμή, έχει γνωστοποιηθεί πλέον ότι ο Γαλλοαλγερινός ήταν το αγαπημένο παιδί και του τέως προπονητή, αλλά και του προέδρου.

Αλήθεια, με τι θάρρος μπορεί να πηγαίνει οποιοσδήποτε παίκτης ν’ αλλάζει το νούμερο των αποδοχών του στο συμβόλαιο που θα έπρεπε να υπογράψει; Τελικά ο Τζεμπούρ τι είχε καταφέρει να κάνει στα αποδυτήρια και η ΠΑΕ την Παρασκευή άφηνε να εννοηθεί ότι τώρα ηρέμησε η κατάσταση; Μα πάνω απ΄ όλα, ποιος ή ποιοι είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα και τόσον αέρα στον Γαλλοαλγερινό;
 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags