Facebook Pixel Στα πάνω της η Ρούμπιν
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-24 21:20:00

Στα πάνω της η Ρούμπιν

Στα πάνω της η Ρούμπιν

Πολύ μεγάλη νίκη για την Ρούμπιν, η οποία πέρασε με νίκη από την Μόσχα επί της φορμαρισμένης Ντιναμό με 2-0! Κατέβασε... ρολά ο Ριζικόβ, Ριζάντσεβ και Νάτχο τα γκολ.

Η γκρίνια στη Ρούμπιν είναι σύνηθες φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, όμως η ομάδα του Μπερντίγιεβ με την εμφάνισή της έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό στα πλέι οφ της ρωσικής πρέμιερ λιγκ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει με νίκη από την «Χίμκι Αρένα» για την 28η αγωνιστική με 2-0 επί της φορμαρισμένης Ντιναμό, την οποία άφησε στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί (κάτι που συνηθίζουν) σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Ριζικόβ. Ο Ρώσος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε Κοκόριν και Κουράνι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Βορόνιν, που ήταν και πάλι ο καλύτερος της ομάδας του, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, με την μπάλα συνήθως να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί από την πλευρά τους και απείλησαν με τους Σαρόνοβ και Ριαζάντσεβ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο τελείωσε με τις ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρούμπιν πήρε το προβάδισμα στο 58' με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Ριζικόβ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Βορόνι και ο Νάτχο με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 στο 68'! Οι Μοσχοβίτες πίεσαν μέχρι το τέλος για το γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης. Η Ρούμπιν παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, ενώ η Ντιναμό έμεινε στην 4η θέση με 51.

Η σύνθεση της Ρούμπιν: Ριζικόβ, Κουζμίν (46' Καλέσιν), Μποκέτι, Θέσαρ Νάβας, Ριαζάντσεβ (89' Κασάεβ), Σαρόνοβ, Ρ. Ερεμένκο, Καραντενίζ (90' Α. Ερεμένκο), Νάτχο, Νομπόα, Βαλντές.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags