Facebook Pixel Χάνει τον «τροχονόμo», ε και;
Life
| 2011-01-26 19:16:00

Χάνει τον «τροχονόμo», ε και;

Χάνει τον «τροχονόμo», ε και;

Στην ΑΕΚ ανησυχούν με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σεμπάστιαν Σάχα με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στα Πηγάδια, ωστόσο, δεν λογαριάζουν ότι ο Αργεντινός δεν είναι αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολποστ.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν ήρωας. Με την έξοδο του Μεσολογγίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, άρχισε τον χορό των γκολ. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος είναι μία κρύο, μία ζέστη.

Αρκετές φορές μπορεί να σου πιάσει τα άπιαστα και άλλες τα τρώει σαν παιδάκι του νηπιαγωγείου. Η κατάσταση με τον Αργεντινό είναι περίεργη και οι εμφανίσεις του έχουν προβληματίσει πολύ την ενωσίτικη κερκίδα. Εκτός από το τεχνικό επιτελείο βέβαια που από τη μία κλαίγεται για το μικρό ρόστερ και από την άλλη, ενώ έχει τη δυνατότητα να αλλάζει τουλάχιστον τον τερματοφύλακα, δεν το κάνει.

Σίγουρα ο τερματοφύλακας δεν έχει την ίδια κόπωση αλλά όταν τα τρώει σαν τροχονόμος μετά η ψυχολογία πέφτει στο Ναδίρ.

Συν τοις άλλοις καλό είναι να νιώθει ότι δεν έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι του.

Α, μην ξεχάσουμε και το άλλο. Από την αρχή της χρονιάς μιλούσαν για ελληνοποίηση του ρόστερ της ομάδας κάτι που είχε αποδεχτεί και ο Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, αφού σε καίριες θέσεις δεν μπορείς να τις εμπιστευτείς σε αμούστακα παιδιά.

Στην εστία όμως, υπάρχει ο Αραμπατζής. Ο πιτσιρικάς έγινε παλικάρι, ενώ όποτε έπαιξε, έδειξε ότι μπορεί πολλά περισσότερα από τον συνάδελφό του, αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags