Facebook Pixel Τάξη και ασφάλεια...
Life
| 2011-01-26 23:08:00

Τάξη και ασφάλεια...

Τάξη και ασφάλεια...

Δύο συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ασφαλείας στο Άρης-ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για τεταμένο κλίμα και ζήτησαν επιπλέον προστασία!

Δύο συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας στα δύο προσεχή ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στη συμπρωτεύουσα. Η πρώτη έλαβε χώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου θα γίνει το παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ και η δεύτερη στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Οι δύο φιλοξενούμενοι των αγώνων (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) ζήτησαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με την αστυνομία να δίνει την υπόσχεση ότι θα τηρηθεί η «νεκρή ζώνη», προκειμένου να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στην είσοδο και αποχώρηση της ομάδας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» όπως το ίδιο θα κάνει και για την προστασία της ομάδας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της 2ας Φεβρουαρίου, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών. Έξω από το γήπεδο όμως θα υπάρχουν οπαδοί…

Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι, στο Χαριλάου, η ΠΑΕ Άρης υποσχέθηκε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Σχετικά με το παιχνίδι του Κυπέλλου ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Τσιρώνης εξέφρασε την ανησυχία του για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του «δικέφαλου», μετά την τιμωρία της ομάδας για τα γεγονότα στον Βόλο. Γι’ αυτό ζήτησε προστασία της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από την ώρα που θα πατήσει το πόδι της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέχρι και το χρονικό σημείο που θα αρχίσει το ταξίδι επιστροφής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags