Facebook Pixel Ο James Bond επιστρέφει
Life
| 2011-11-03 16:50:00

Ο James Bond επιστρέφει

Ο James Bond επιστρέφει

Ο αγαπημένος βρετανός υπερπράκτορας 007 επιστρέφει για 23η φορά στην μεγάλη οθόνη με την ταινία "Skyfall", όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα υποδυθεί ξανά τον James Bond, ενώ στους κύριους γυναικείους ρόλους θα δούμε τις ηθοποιούς Μπερενίς Μαρλό και Ναόμι Χάρις.

Τον ρόλο της "M" θα ενσαρκώσει η Τζούντι Ντεντς, ενώ στη ταινία θα συμμετέχουν οι Ρέιφ Φάινς και Άλμπερτ Φίνεϊ. Τον ρόλο του κακού θα υποδυθεί Χαβιέ Μπαρδέμ.

Το "Skyfall" θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Σαμ Μέντες και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου του 2012.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, στην 23η ταινία του πράκτορα 007, οι περιπέτειες του James Bond θα μεταφερθούν στο Λονδίνο, την Κίνα, την Τουρκία και την Σκωτία.

Σε ότι αφορά το σενάριο, η πίστη του James Bond στην "M" δοκιμάζεται, ενώ γίνεται επίθεση στα κεντρικά γραφεία της MI6.

Ο Σαμ Μέντες πρόσθεσε πως το σενάριο έχει όλα τα στοιχεία για μια κλασική ταινία James Bond, ενώ επεσήμανε πως οι φανς του πράκτορα μπορούν να περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Όπως δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ, τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν άμεσα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο έκτος ηθοποιός που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον ρόλο του διάσημου βρετανού μυστικού πράκτορα. Στο παρελθόν τον ρόλο του 007 έχουν αποδώσει στην μεγάλη οθόνη οι Σον Κόνερι, Τζορτζ Λάζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον και Πιρς Μπρόσναν.

Πηγή: ant1online.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags