27/01/11 - 17:18

Δεν τα κατάφεραν!

Οριστικά εκτός Eurovision μένουν οι Θεοχάρης Ιωαννίδης και Γιάννης Σαββιδάκης. Ποια η αιτιολογία που δίνει η ΕΡΤ...

Δεν τα κατάφεραν!
58.827views 0shares

Μη αποδεκτές χαρακτήρισε η ΕΡΤ τις επανεξετάσεις των τραγουδιών του Γιάννη Σαββιδάκη και του Θεοχάρη Ιωαννίδη, αποκλείοντάς τους οριστικά από την φετινή Eurovision! Εκτός διαγωνισμού μένουν επίσης ο ράπερ BO και οι Νόμισμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, 2σελιδο έγγραφο της κρατικής τηλεόρασης αναφέρει μεταξύ άλλων ως αιτιολογία πως «υιοθετήθηκε η άποψη της ανάδειξης των ανερχόμενων καλλιτεχνών, με δεδομένη την παρούσα τάση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».

Ok, να το δεχτούμε αυτό για τους ανερχόμενους και να καταλάβουμε γιατί έμεινε εκτός ο Σαββιδάκης. Οι υπόλοιποι όμως; Δεν είναι ανερχόμενοι ο Θεοχάρης, ο BO και οι Νόμισμα;

«Η ΕΡΤ αποφάσισε να απευθυνθεί σε μεγάλες δισκογραφικές που έχουν την γνώση και την εμπειρία παρόμοιων διοργανώσεων», συνεχίζει το ίδιο δελτίο Τύπου και δημιουργεί νέα ερωτηματικά μιας και ο Ιωαννίδης και ο ράπερ BO ανήκουν στην «Heaven», μία από τις εταιρείες με «μεγάλα» ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής επισημαίνουν πως προτιμήθηκε να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό καλλιτέχνες που ασχολούνται αποκλειστικά με το τραγούδι. Αλλά και αυτό να το δεχθούμε, ο BO και οι Nόμισμα δεν θεωρούνται τραγουδιστές δηλαδή;

Έτσι, στον εθνικό τελικό -που θα γίνει περί τα τέλη Φεβρουαρίου- την εκπροσώπηση της χώρας μας στην 56η Eurovision θα διεκδικήσουν οι: Βαλάντω Τρύφωνος, Κόκκινα Χαλιά, Τριμητόνιο, Λούκας Γιώρκας, Αντιγόνη Ψυχράμη και Νίκη Πόντε.

Πηγή: Star


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ